Priset på den inhemska bilen har fastställts!

priset på den inhemska bilen har fastställts
priset på den inhemska bilen har fastställts

Turkiets Automobile Enterprise Group (TOGG) VD GurcanTurkoglu King dela ny information om inhemska biltillverkare. Karakaş sa: ”Vi pratar med Bosch för fordonets elmotor. Vi tecknade ett sekretessavtal med 6 kinesiska företag för fordonets batteri. ”


Turkiets Automobile Enterprise Group (TOGG) VD GurcanTurkoglu Karakas, säger nya uppgifter om den inhemska biltillverkare.

Enligt nyheterna om Burak Coşan från Hürriyet,Gürcan Karakaş sa: ”Vi arbetade med de bästa i världen, från varumärke till design. Det finns inte många företag som kan producera el från födseln. Vi arbetar tillsammans med partners som har förvärvat den tekniken och arbetar tillsammans i denna process. Vi pratar med Bosch för fordonets elmotor. Vi tecknade ett konfidentialitetsavtal med 6 kinesiska företag för fordonets batteri. Vi kommer att ta itu med en av dem. Vi valde det tyska ingenjörsföretaget EDAG som teknikpartner för fordonsintegration. Myra är en av våra partners, särskilt på de mekaniska kvällarna, på chassisystemen som Storbritannien har accepterat. Vi enades med italienarna om designen. ”

Karakaş fortsatte enligt följande: ”Vi tittar på vem som är bäst i världen. Vi kommer att ha slutfört våra leverantörsval som april och maj. Vi kan föra denna teknik till vårt land som vi tittar på det från Turkiet. Vi har gjort mycket allvarliga kostnadsundersökningar. Kan du producerar i Turkiet, mer kostnadseffektiv Är det genererade någon annanstans för att titta på honom. När vi sitter framför vår partner vet vi vad som är vad. ”

Hur kommer priset att vara?

Gürcan Karakaş, som inte delar prisinformation om bilarna som ska tillverkas, förklarade orsaken till detta:

”Det skulle inte vara rätt att dela priser eftersom vi inte vill ge våra konkurrenter någon information om detta. Från 2020 varierar emellertid prisintervallet för diesel- eller bensindrivna bilar som säljs i C-SUV-segmentet mellan 250 tusen och 300 tusen TL. Under året då den inhemska bilen släpps kommer den att kunna konkurrera med priserna på dessa fordon. ”

GRUNDLÄGGANDE FÖR LOCAL AUTOMOBILFABRIK ÄR I MAJ

Gürcan Karakaş uppgav att markundersökningarna för fabriken av TOGG har börjat och sade att grunden för fabriken kommer att läggas i maj.

Karakaş sa: ”2022 kommer vi att sänka våra första förproduktionsfordon från bandet. I vår fabrik, som kommer att uppnå en genomsnittlig årlig produktionskapacitet på 15 tusen enheter med en investering på 22 miljarder TL på 175 år, strävar vi efter att få ner 2032 miljon fordon från banden till 1. ”

Karakaş konstaterade att den första exporten skulle kunna genomföras symboliskt 2024, men sade: ”För närvarande har vi avsatt 10 procent av kapaciteten för export. Men det kan öka ännu mer enligt denna efterfrågan. Vi kan hålla jämna steg med den här förändringen. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar