Borgmästare Seçer: Mersin Metro är inte bara ett transportprojekt

president secer metro är inte bara ett transportprojekt, utan ett projekt som kommer att förändra staden
president secer metro är inte bara ett transportprojekt, utan ett projekt som kommer att förändra staden

Mersin Metropolitan borgmästare Vahap Seçer blev gäst för Emine Eroğlan i programmet som heter "Från Medelhavet till Oxen" som sänds på TRT Çukurova Radio. Borgmästare Seçer utvärderade de 9 månader som återstod i programmet och förklarade kommunens projekt. Seçer sa att Metro, där de kommer att träffa den första grävningen 2020, inte bara är ett transportprojekt, utan ett stort projekt som kommer att förändra och förändra staden. Seçer betonade att de kommer att annonseras som förare för bussar som ska köpas inom kort och de vill köpa främst från kvinnor.


Vahap Seçer, borgmästaren i Metropolitan Municipality, betonade att de fäster vikt vid kvinnors sysselsättning som kommun och sa:

Eller vi prioriterar kvinnor vid rekrytering. Tidigare har inköp gjorts i samarbete med direktoratet för parker och trädgårdar och direktoratet för miljöskydd. Vi har 105 anställda, alla kvinnor. Rengöringen av gatorna i Mersin märktes. Eftersom kvinnor städar. Det finns ingen torpedo, ingen politisk referens. Gerçekten Jag jobbar verkligen, jag gör det här jobbet alla våra kvinnliga medborgare som intervjuade, vi fick lämpliga villkor. Jag är mycket nöjd med dem. Hälsa i dina händer. Jag älskar dem också. Det är vad jag vill att de ska hålla vår stad ren. 155 fler anställningar. De intervjuades. Köp kommer att börja under de kommande dagarna. Intervjuer över. Namnen kommer att avslöjas. Från Anamur till Tarsus kommer vi att ha parkträdgårdar och miljöstädning gjort i våra distrikt. Jag vill att våra busschaufförer ska vara kvinnor. Vi rekryterade nyligen personal. Vi hade 40 ansökningar. Det gick inte att klara provet, rattet eliminerades, 33 busschaufförer tog. Kvinnor. Med andra ord, om testtagarna inte har några juridiska eller tekniska brister, har vi anställt dem alla. Nu ska vi återgå till att köpa en. Återigen är den kvinnliga föraren främst. Vi behöver 100 bussar. Vi vill skapa en mer bekväm och bekvämare kollektivtrafikmiljö för folket i Mersin. 73 av dessa köptes. Anbudet hölls den 3 januari. Anbudet avslutades. Vi får 100 nya förare för den nya bussen. Om våra kvinnor respekteras kommer majoriteten att vara kvinnor. Vi bryr oss om kvinnokooperativ. Vi grundade kvinnokooperativet. De gör viktigt och värdefullt arbete. Det huvudsakliga målet är att omvandla produktion av kvinnors hantverk till ekonomiskt värde, särskilt på landsbygden. Detta är oerhört viktigt. Han hanterar några saker på en gång. Ett självförtroende kommer till kvinnan, hon står på sina egna två fötter och bidrar till familjens budget. Dessa är oerhört viktiga. ”

“Metro är ett moderniseringsprojekt”

Borgmästare Seçer gav också information om tunnelbaneprojektet som anbuds nyligen och sa: ”Kollektivtrafik är viktigt. Metro är inte bara ett kollektivtrafikprojekt. På ett sätt är det ett projekt som förvandlar staden. Det kan ses som ett socialt projekt, som ett civilisationsprojekt. Eftersom den moderna staden betyder utvecklingen av den moderna staden i alla mening. Den första fasen är mellan Mezitli-Gar mellan öst-väst. Sedan kommer den andra och tredje fasen att hållas. När vi anlände hade den tidigare administrationen ett projekt, men vi såg det inte lämpligt. Vi gjorde lite arbete med det. Vi kommer att fortsätta med dessa nya projekt. Vi är nu i anbudet till den första fasen, 13.4 kilometer med tunnelbanesystem ”.

Karta över Mersin MetroJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar