President Büyükkılıç behöver ett hotell i Erciyes eller i centrum

president buyukkilic need hotel i erciyeste
president buyukkilic need hotel i erciyeste

Borgmästare i Kayseri Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç krävde investerare i Erciyes, som hade en av de livligaste dagarna med effekten av semestern. Borgmästare Büyükkılıç konstaterade att han behövde ett hotell både i stadens centrum och i Erciyes.


Metropolitan Mayor Dr. Memduh Büyükkılıç, hans fru Dr. Han åkte till Erciyes med Necmiye Büyükkılıç och träffade lokala och utländska besökare som tillbringade sin semester i skidorten i världsklass.

Erciyes i sitt uttalande att Turkiets mest populära live i en av de mest trafikerade dagarna av skidorten Büyükkılıç VD uttrycker ", säger jag välkommen till våra gäster både nationellt såväl som utanför landet. Förhoppningsvis får de en glad och fredlig semester. ” Med anrop till investerare i Erciyes sade borgmästare Memduh Büyükkılıç: ”Jag skulle vilja informera våra investerare om att de behöver hotell i Erciyes eller Kayseri centrum. Som Metropolitan Municipality fortsätter vi våra investeringar för att dra nytta av Erciyes, inte bara fyra månader utan 4 månader på året. Förhoppningsvis kommer Erciyes att vara centrum för idrott med sitt höga Irifacenter. Kayseri är centrum för inte bara skidturism utan också kulturturism, sportsturism och gastronomiturism. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar