Nationellt elektriskt tåg går på spår under detta år

År-on-the-nationella-emu-on-skenor kommer ner
År-on-the-nationella-emu-on-skenor kommer ner

Minister Turhan betonade att transportinfrastrukturen sedan den första dagen som regering har varit den viktigaste faktorn som förbättrar och förvandlar alla bostadsområden, på en presskonferens med titeln Mesafe Distance and Targets Covered in 17 Years in Railways ünde organiserad av TCDD General Directorate.

Turhan sade att människor har ingått nya, ekonomiska, sociala och kulturella relationer med varje utveckling inom transport från uppfinningen av hjulet till upptäckten av loket, från produktionen av den första bilen till flygplanstekniken. Turhan, som erinrade om att de 1856 tusen 1923 kilometer järnvägen som byggdes från 4 till 136 ärvdes till republiken, drog uppmärksamhet till det faktum att järnvägsrörelsen avtog efter 1950.

Järnvägar 2003 statliga politiken till att föra vad och Turkiet Turhan förklarade att de har genomfört successiva projekt kommer att flytta in i framtiden, "vi är i tjänst i 17 år, har vi investerat mer än 767,5 miljoner pounds i transportinfrastruktur och tillgång." Han sa.

Turhan betonade att de kommer att fortsätta att investera i järnvägar i linje med 2023-målen och sade: ”Vi kommer att nå 5 509 kilometer järnvägar genom att slutföra vår nya 17 kilometer långa linje. Vi kommer att fortsätta att gå framåt med förtroende för framtiden ..

Turkiet, 2009, öppnade tjänst Ankara-Eskisehir linje med höghastighetståget (YHT) för att uppfylla anger, snabbt och moderna resetjänster 7 Turhan anger de når 40 procent av provinsen och landets befolkning, aktuell med YHT 53,1 miljoner passagerare Reseinformation.

Y Vi kunde fånga det missade tåget med YHT Y

Turhan, medborgare under de senaste 60 åren, "missade tåget" YHT uppgav att de har tillhandahållit, "Våra järnvägar, de första åren av republiken började leva som gyllene år."

De har förnyat alla järnvägar i århundraden, både signalering och elektrifierad uttalande av Turhan, och ökat längden på 2003 2 505 kilometer, vilket är 23 procent av signallinjen ökade med 155 procent till 6 tusen 382 kilometer, sade arbetet på 2 312 XNUMX kilometer .

Minister Turhan, 2003 2 82 kilometer 19, vilket är 176 procent av den elektriska ledningslängden ökade med 5 procent till 753 785 393 kilometer att nå, XNUMX kilometer pågående arbete, sade han. Turhan, XNUMX kilometer lång Ankara-Sivas höghastighetståglinje, syftade till att slutföra andra kvartalet i år, sade han.

”Vi kommer att stärka affärsfolkens konkurrenskraft”

Turhan underströk att de strävar efter att nå 2023 procent av det elektriska och signalerade linjeförhållandet fram till 77, dık Vi har börjat erbjuda våra industrister logistikcentra, vägtransport, järnväg och sjöfart kombinerad transport.

Turhan uppgav att när de 25 planerade logistikcentren var färdiga skulle de tillhandahålla 72,6 miljoner kvadratmeter behållarlager och hanteringsområde med 4,1 miljoner ton och 16,2 miljoner TEU ytterligare transportanläggningar och sade, e Vi har idag beställt 9 logistikcentra. Mersin (Yenice) och Konya (Kayacık) logistikcenter öppnas i år. ”

Turhan påpekade att Kars och Izmir Kemalpaşa logistikcenter fortsätter sina byggarbeten, och att Sivas logistikcentrum, vars kontrakt undertecknades, kommer att starta byggandet i år.

Turhan sade att de kommer att ge makt till företagarnas konkurrenskraft genom att ansluta de organiserade industriområdena, som de kallar de svarta hamnarna, med järnnätverk.

I framtiden kommer 38 OSB: er, privata industriområden, hamnar och fria zoner och 36 produktionsanläggningar för totalt 294 kilometer anslutningslinjer att överföra mer Turhan, "För snabbare och mer ekonomisk transport av gods, gör vi järnvägsförbindelser till hamnar." Han sa.

Turhan, 10 hamnar och 4 bryggor, inklusive totalt 85 kilometer järnvägsförbindelser, uttrycker Filyos, Çandarlı, samt 7 hamnar, inklusive stora hamnar kommer att göra järnvägsförbindelser.

"Vi tar National EMU till banorna i år"

Turhan uppgav också att KARDEMİR AŞ startade produktionen av höghastighetsskena med internationella standarder som inhemska. Turhan gav information om att de har använt 770 tusen ton skena med inhemska anläggningar och använt dem i snabba och konventionella linjer.

Turhan, Ankara-Eskişehir YHT-linje, medan den inhemska skattesatsen på 55 procent, infrastruktur, överbyggnad, elektrifiering, signalering och telekommunikationsarbeten nådde 90 procent av den inhemska nivån, sade han.

TÜLOMSAŞ inom strukturen för National Hybrid Locomotive-prototypproduktionen är klar och beskriver Turhan, projektet kan producera diesel- och batteridriven hybridlokomotiv som ett prototyp kan producera det fjärde landet i världen.

Turhan, inom ramen för National Signaling Project 622 kilometer linjesektion började arbeta med installationen, sa:

Kapsamında Inom ramen för de nationella tågprojekten fortsätter vi produktionen av den nationella godsvagnen, som har helt konceptualiserats, designats och prototypats med inhemska anläggningar på TÜDEMSAŞ. De nationella DMU-apparaterna producerade på TÜVASAŞ nådde 60 procent. Inom ramen för det nationella EMU-projektet etablerade vi en aluminiumproduktionsfabrik i TÜVASAŞ. I år tar vi den nationella EMU-spåret. Inom ramen för det nationella tågprojektet fortsätter vi att arbeta med att tillhandahålla de högteknologiska delsystemen för 94 höghastighetstågsatser för att stödja nationell produktion med Industrial Cooperation Project. ”

Turhan förklarade att de har gjort ansträngningar för att göra hela transport- och åtkomstinfrastrukturen vänlig, och att 1200 funktionshindrade har gynnats av Orange Table Service, som togs i drift i slutet av förra året.

Sinan İbiş, ordförande för medicinsk turismförening, sa att de syftar till att föra människor med särskilda behov till varje livssituation och öka den nationella medvetenheten med protokollet för Barriärfri transport och Barriärfritt livsprojekt som ska undertecknas idag.

Efter anförandena undertecknade TCDD: s generaldirektör Ali İhsan Uygun, TCDD: s transportchef Kamuran Yazıcı och Sinan İbiş protokollet under ledning av minister Turhan.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar