MÜSİAD President Long, Düzce Bolu Gerede YHT Line väntar på stöd

musiad president long duzce bolu gerede väntar på stöd för yht line
musiad president long duzce bolu gerede väntar på stöd för yht line

MUSIAD Bolu-filialens president Davut Uzun krävde stöd för den omvärdering av höghastighetstågprojektet som planerades mellan Ankara och Istanbul på linjen Duzce-Bolu-Gerede. Uzun bjöd in folket i Bolu att underteckna en framställning om återinförande av rutten och genomförbarhetsstudien som krävdes. Uzun uppmärksammade projektets betydelse i samtalet om stöd och sa att om linjen genomfördes över den begärda rutten skulle Bolu göra ett stort ekonomiskt språng.

Höghastighetståg Project som en av Turkiets utvecklingsprojekt offentliga kom på dagordningen. Många delar av projektet, som diskuteras av president Recep Tayyip Erdoğan när det gäller teknisk punkt för transport, utveckling, säkerhet och resekomfort, har realiserats och byggarbeten fortsätter på många ställen. Projektet är avgörande i 3 stadslinjer beroende på befolkningstätheten. Dessa städer är linjerna Istanbul-Ankara och Izmir. Duzce universitets dekan vid tekniska fakulteten Dr. Ett nytt förslag fördes till den offentliga dagordningen av Ayhan Şamandar för 4 år sedan. Şamadar föreslog att YHT-linjen mellan Ankara och Istanbul planerades på rutten Ankara-Sincan-Çayırhan-Sakarya-Istanbul och att denna plan skulle utvärderas på nytt. Şamandar hävdade att YHT-linjen skulle fortsätta på linjen Düzce-Bolu-Gerede och gjorde en begäran till transportministeriet om att denna fråga skulle tas upp på dagordningen igen. Şamandar, som initierade en signaturkampanj i Düzce för att ministeriet skulle utvärdera denna fråga, begärde också stöd från den andra provinsen Bolu. Det första svaret på Şamandar kom från MÜSİAD Bolu filial. MUSIAD Bolu-filialens president Davut Uzun sa att de är redo att ge nödvändigt stöd för undersökningsbegäran.

VI ÄR KLARA FÖR ALLA FÖRETAGSFORMER

MUSIAD Bolu-filialens ordförande Davut Uzun uttalade följande i sin bedömning: olarak Som affärsmän som är anslutna till MUSIAD har initiativ som ska tas i nationella och andliga frågor alltid varit vår första prioritet. Som MUSIAD är vi redo för alla slags uppoffringar för att nå den önskade och förtjänade punkten i vårt land. Höghastighetstågprojektet i Istanbul-Ankara är ett mycket värdefullt projekt för utvecklingen av vårt land och dess prioritering är avgörande för oss. Vi har inkluderat begäran från vår lärare Ayhan Şamandar i stor utsträckning i vår Lonca Bolu-publikation av vår filial som publiceras under en period av tre månader och vi har täckt detta nummer som täckämnet för vår publikation.

VÄNTA FÖR STÖD

Viktiga åtgärder vidtas för vårt lands framtid. Vi är alltid redo att stödja dessa beslut och uppnå önskade mål. För att effektivisera vinsterna för vårt land måste vi delta som medborgare, lägga fram nya förslag och lägga fram förslag för att uppnå bättre. Ayhan Şamandar hävdar att tåglinjen High Hılzı, som kommer att upprättas mellan Istanbul och Ankara, bör passera genom rutten inklusive Bolu. Vi vill här meddela att vi kommer att stödja kravet på en genomförbarhetsstudie från transportministeriet för att utvärdera frågan på nytt. Vi tänker fortsätta detta arbete i form av en signaturkampanj i samarbete med politiska partier och andra institutioner, särskilt med de icke-statliga organisationerna i ämnet de följande dagarna, om du vill, via länken som jag delar med dig. Denna fråga är ett mycket viktigt projekt för att få vårt samhälle och vår provins att göra framsteg på en mycket högre nivå. Detta projekt är Bolus framtid. Jag tror att ni, våra uppskattade medborgare, kommer att stödja er i detta avseende och jag tackar i förväg för ert stöd. ”

Att stödja KLICKA HÄR


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar