Transportministeriets anställningsrekryteringar och tillkännagivande för muntlig undersökning

ministeriet för transportarbetare för att ta massor och muntligt tentamen tillkännagivande
ministeriet för transportarbetare för att ta massor och muntligt tentamen tillkännagivande

Ministeriet för transport och infrastruktur Ministeriet för de regionala kontoren (Istanbul och Antalya) för att köra, 4857 och de offentliga institutionerna skall tillämpas i arbetarnas tagna principer och Turkiet i enlighet med förordningen om principer bestämmelserna i Employment Agency (TEO) via öppna 16-20 December 2019 datum Som ett resultat av ansökningarna om jobbannonser kontrollerades dokumentet och lotteriet drogs ut för kandidaterna på den slutliga listan onsdag 08.01.2020 klockan 10:00 i närvaro av en notarie.

Listorna över de viktigaste och ersättande kandidaterna (funktionshindrade) som fastställts som ett resultat av dragningen publiceras i bilagan. Dessutom fick de tidigare fångarna i Istanbul, som ställde villkoren för rekrytering av fast anställda, vars namn som nämns i bilaga 5 rätt till tentamen utan att behöva rita partier.

Kandidaterna som ingår i den tillkännagivna kandidatlistan kommer att ges en muntlig tentamen torsdagen den 16 januari 2020, klockan 10 på ministeriet för transport och infrastruktur, block A: Golv 00 (Hakkı Turayliç Cad. Emek Mah. Nr: 4 Çankaya / ANKARA). kandidater måste vara närvarande den angivna dagen och tiden.

Kandidater som har rätt att delta i den muntliga tentamen kommer inte att meddelas skriftligen.

Ek

1- Handikappkandidat för Istanbul-provinsen lista

2- Handikappad kandidat för Istanbul-provinsen lista

3- Antalyaprovinsens huvudkandidat lista

4- Antalya-provinsen Handikappkandidat lista

5- Tidigare kandidat i Istanbul lista

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar