Metro Istanbul-personal ägde hemlösa medborgare

metro istanbul personal av hemlösa medborgare
metro istanbul personal av hemlösa medborgare

Tjänstemän i Istanbul i Istanbul som serverade te och mat till medborgaren vid namn Oktay Sami från Ünalan tunnelbanestation informerade polisgrupperna och riktade samer till skyddshusen IMM.

Tisdag kväll den 7 januari, klockan 20:45, rapporterade Oktay Sami, som kom till Ünalan station på M4 Kadıköy-Tavşantepe tunnelbanelinje, att andra passagerare på stationen var hemlösa. Oktay Sami 22-årig te och mat för att ge uppvärmning genom att tillhandahålla stationstjänstemän på grund av ogynnsamma väderförhållanden att tillbringa natten i en lämplig miljö för att underrätta polislagen. Unalan station från polislag Oktay Sami Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) tog skydd.

Ekrem İmamoğlu hade också meddelat ...

Med effekten av vintersäsongen är IMM värd för medborgarna som bor på gatorna. Presidenten för Metropolitan Municipality i Istanbul Ekrem İmamoğlu riktade Istanbul-invånarna från sitt sociala mediekonto och sa: "När du ser människor i nöd på gatan under kalla vinterdagar kan du ringa ALO 153 och kontakta @ibbBeyazmasa och hjälpa våra team att tillhandahålla skydd och hälsovård."

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar