Metro Istanbul fotbollslag får pris

metro istanbul fotbollslag fick priset
metro istanbul fotbollslag fick priset

Metro Istanbul Football Team vann det tredje priset i fotbollsturneringen som organiserades inom ramen för Istanbul Metropolitan Municipality Cup Sports Festival.


Metro Istanbul Football Team tilldelades det 37: a priset i fotbollsturneringen som arrangerades inom ramen för den 3: e Istanbul Metropolitan Municipality Presidential Cup Sports Festival i år av Metro Istanbul.

Prisutdelningen hölls på Esenler Campus Multi-Purpose Meeting Room för Metro Istanbul Football Team, som hamnade på tredje plats i turneringen, där 72 lag i distriktskommuner och tillhörande företag tävlade. Vice Istanbul-chef för Metro Istanbul Ufuk Yalçın och manager för administrativa frågor İlyas Afan Özaydın delade ut sina priser till teamet och gratulerade dem för deras framgång.

I fotbollslaget i Metro Istanbul; Ahmet Erdoğmuş, Anıl Parlakçı, Atilla Karyağdı, Ayhan Koyun, Halil Tirgil, Kemal Ercan, Muhammet Ozlu, Murat Yildirim, Mustafa Sur, Oguzhan Gadgets, Rudvan Mutlu, Salim Akcay, Yavuzkan Yavuz, Zekeriya Kar och Team Officer Cevat Y.

metro istanbul fotbollslag fick priset
metro istanbul fotbollslag fick priset


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar