Mersin Metro kommer att ta staden för att minska samhället

metro för mersin för att träffa staden för att omfamna staden
metro för mersin för att träffa staden för att omfamna staden

Mersin Metropolitan borgmästare Vahap Seçer träffade affärsmän i föreningens medlemmar vid mötet som organiserades av Mersin Industrialists and Businessmen Association (MESİAD) President Hasan Engin. Borgmästare Seçer förklarade sina investeringar i Mersin, ”Metro är ett stort projekt, ett bra projekt, tror jag, jag står bakom det. Vi kommer att börja betala detta 6 år senare. Jag vill ha ditt stöd i detta avseende. Det handlar inte bara om att ta ner passagerare utan att få dem ombord. Det finns ett viktigt värde att lägga till staden, vi måste se detta. ”


Vid mötet deltog borgmästare Vahap Seçer och medelhavsmästaren Mustafa Gültak, prof. Dr. Besvarade deltagarnas frågor, modererade av Yusuf Zeren. Starta sitt tal genom att påminna om att han också är en affärsperson, sa president Vahap Seçer: ”Vi producerar nu. Vi försöker producera inte för oss själva utan för vår stad, vårt land och mänskligheten. Detta är ett separat nöje. Det finns ingen monetär motsvarighet till detta. Det här är något annat. Du måste leva detta. Jag är en extremt trevlig och glad borgmästare. Det kan betraktas som en extremt svår uppgift. Men jag konsumerar mig själv som en mycket glad person eftersom jag sover bekvämt och sover på kvällen. Jag skulle tappa min energi att lägga till något till staden om denna lycka inte redan är. ”

"Jag är mycket nöjd med vår montering"

President Seçer, som konstaterade att de är erfarna politiker som vet att kampen inte kommer att ge samhället och landet någon nytta, sade: ”Den nya eran är en mycket bra bild efter den 31 mars. Du tittar på församlingen. Majoriteten av rådet är inte på borgmästarnas parti. Men alla ord som kommer att skada våra medborgare och uppröra deras moral kan inte komma ur den församlingen. kan inte stiga. Vi är garantin för detta. Det är därför vi säger att vi är erfarna. Vi har politiska sätt, livsmetoder, marknadsmetoder. Vi började med förtroende, och samtidigt som vi gör anspråk förlitar vi oss på vår historia och gör anspråk. Vi gör detta projekt, vi fattar detta beslut, vi tål de politiska konsekvenserna. Dessa beror på det självförtroende som den bakåtgående meriten ger. Jag är mycket nöjd med vår montering. Jag får stöd i varje nummer som gynnar staden. Jag säger detta öppet. Hur som helst, jag insisterar på allt som inte gynnar staden. Den del av församlingen som motsätter mig drunknas inte i små grunt vatten då och då. Det finns enorma beslut i mycket viktiga frågor, tyvärr gör det ibland ont om politiskt i mycket enkla frågor. "Det är inte besluten som kommer att påverka resultatet från Allah och som kommer att påverka staden på ett så negativt sätt."

”Vi följer arbetena för hand så att byråkratin går snabbt”

Förklara att de försöker påskynda byråkratin om 1/5000 masterplaner som Mersin affärsvärld har väntat på länge, sa borgmästare Seçer, ”Våra värdefulla kollegor, som är medlemmar i regeringen, våra borgmästare, suppleanter, herr minister, den tidigare ordinarie minister och min kollega från Plan Budget Commission. Med bidrag från Herr Elvan försöker vi övervinna blockeringarna i byråkratin. Byråkrati så snart som möjligt, vi följer arbetet för hand. ”

“Çukurova Airport är inte ens en bonus bredvid Istanbul Airport, men det är viktigt för oss”

Borgmästare Seçer uttalade att Çukurova flygplats är ämnet för centralregeringen och att han följer honom som borgmästare. ”Jag måste göra en kritik här. En mycket onödigt långvarig investering. Det är verkligen ett mysterium. Denna kraft gjorde Istanbul flygplats. Han borde göra detta så snart som möjligt. Inte ens en bonus bredvid. Det är ett så litet projekt. Men det är ett projekt som kommer att få viktiga resultat för oss och ge viktiga bidrag till varje sektor. ”

”Vi kommer att investera infrastruktur på 2.5 miljarder lira i turismregioner”

Han konstaterade att Mersin borde göra turismprojekt, säger borgmästare Seçer: ”Vi lägger vikt vid infrastruktur i turismregioner. Under de återstående fyra åren kommer vi att ha viktiga investeringar som infrastruktur, rent dricksvatten, avloppsvatten, reningsverk i de västra regionerna i Mersin, där turismen är intensiv. Det finns en investeringskostnad på cirka 4 miljarder liror som vi kommer att spendera i denna region. Vi kan dra nytta av bidragsresurser. Det finns olika sätt att göra detta, du måste hitta dem och gå med projektet. För Mezitli-dricksvattenätverket kommer vi att få ett bidrag på 2.5 miljoner euro från det franska utvecklingsbyrån. Bidrag beviljas med olika referenser. Många av dessa referenser har Mersin. Syriska gäster i början. Viktiga bidrag kan erhållas från internationella organisationer, byråer, banker och länder med hänvisning till syriska flyktingar och de kan användas i infrastrukturen. Vi gör viktiga arbeten för dessa. Naturligtvis kan det också användas för sociala projekt. ”

"Vi måste producera projekt för bidragsstöd"

Påpekar att kommunerna har två viktiga resurser fortsatte borgmästare Seçer enligt följande: ”Det finns två viktiga resurser för oss. Vi måste använda det genom att maximera det. En av dem är mänskliga resurser. Det finns 2 tusen anställda, men vi har mycket problem. Merit är viktigt. För att få bra resultat måste du arbeta med de bästa. Den andra är finansiering. Utan finansiering kan du inte inse de prognoser som skapats av mänskliga resurser. Min inkomst är mellan 10 och 90 miljoner pund. Det finns inte mer än så. Med detta kan du göra de nuvarande utgifterna för denna stad. Du kan förverkliga små projekt. De flesta av dem är sociala projekt. Men du har inte chansen att skriva under permanenta, stora, stora projekt. Detta är en verklighet, du måste se detta. Det är därför vi måste skapa en finansiell källa. Vi måste tillhandahålla detta från utlandet. Vi måste skapa billiga, långsiktiga och ekonomiska resurser till låg kostnad. Vi måste skapa en projektenhet om bidrag och flytta dessa bidrag till vår region. ”

“Kräva tunnelbaneprojektet”

Mersin Metropolitan borgmästare Vahap Seçer gjorde också utvärderingar om järnvägssystemprojektet under sitt möte med affärsmän. Borgmästare Seçer sa: ”Metro är ett stort projekt, ett bra projekt, tror jag, jag står bakom det. Jag måste tro först. Jag gör inte affärer. Jag gör det inte för att någon sa det. Någon sa tunnelbanan före valet och vi lovade att inte göra det. Om det var fel, skulle jag återvända från fel, skulle jag förklara det för samhället. Vi kommer att börja betala detta 6 år senare. Vi träffade pickaxen, efter 6 år klockan börjar fungera, betalningar kommer att börja. 3.5 års konstruktion, 6 månaders option, 4 års konstruktionstid, 2 år av nåd, efter det börjar vi 11 år. Totalt 17 år. Vi började idag, jag kommer att betala om 17 år, men jag kommer att börja om 6 år. Jag vill ha ditt stöd i detta avseende. Det handlar inte bara om att ta ner passagerare utan att få dem ombord. Det finns ett viktigt värde att lägga till staden, vi måste se den. Det kommer att smälta samhällen. Vi kommer att inse ett sådant projekt att alla med låginkomst, höginkomst, medelinkomst kommer att ta tunnelbanan. För att han kommer till Medelhavet. Han kommer till stadssjukhuset, han går till busstationen och han går till Mezitli. De som går till forumet kommer att få det, de som går till Marina kommer på det och de som går på universitetet kommer att få det. Ett projekt som förenar samhället med alla dess lager. Det gör staden mindre. Staden blir mindre. För just nu når den dit den inte kan nå på 40 minuter, på 10 minuter, på 15 minuter. Här har shoppingen blivit liv. Människor kluster inte någonstans. Så många fordon går inte ut på gatorna, det är inte så mycket utsläpp, så mycket bränsle förbrukas inte, det finns inte så mycket buller. Påstå det, det är ett viktigt projekt. Det du kallar dyra idag blir billigt imorgon. ”

Tasucu Shipyard i tillhörande kommission

Notera att frågan kring Taşucu-varvet för närvarande håller på att undersökas i kommunstyrelsens berörda utskott, menade borgmästare Seçer att han var för att fatta ett beslut efter att frågan helt förstådes utan att skynda sig.

President Seçer påminde också om att de gav ett negativt yttrande till polypropylenanläggningen som är avsedd att upprättas i Karaduvar District.

President Seçer betonade att de har förberett en ändringsplan för att eliminera trängseln vid porten till hamnen A och ge en direkt anslutning från hamnen till bussen.

President Seçer noterade att ansträngningarna för att eliminera de brister som upptäcktes under översvämningskatastrofen under de senaste veckorna har börjat före nästa vintersäsong.

Karta över Mersin Metro

Mersin Subway Promotions FilmJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar