Mesudiye Snow Festival genomförde många evenemang

mesudiye snow festival bevittnade många händelser
mesudiye snow festival bevittnade många händelser

I Ordu organiseras fortfarande festivaler för att förbättra vintersport och vinturism.


I detta sammanhang organiserade Ordu Metropolitan Municipality, Mesudiye Municipality och Mesudiye District Governorate den 5: e Mesudiye Snow Festival på Keyfalan-Ulugöl-platån. Under festivalen hölls aktiviteter som kanot, snowboard, lek, släde och släde. herdehundlopp hölls. Senare höll medlemmarna i protokollet och medborgarna som deltog i festivalen en respektmarsch mot Sarıkamış-martyrer. I snöfestivalen, som är scenen med färgglada bilder, sköts halays med musik och korvar kokades av elden. Alla från 7 till 70 som deltog i festivalen åtnjöt snöets nöje.

“VÅRA ORDU PARADISE PARADISE”

Ordu uttrycker att Ordu är en stad att leva under fyra säsonger, Ordu Metropolitan borgmästare Dr. Mehmet Hilmi Güler sa: ”Vi fortsätter vår festlighet i vår stad med slogan Ordu inte i tre månader utan i 3 månader. Våra medborgare kommer till Ordu bara på sommaren och samlar nötter. Efter det kommer vi att leva Ordu under fyra säsonger. När vi säger Çambaşı och Aybastı snöfestivaler, är vi i Mesudiye idag. Vi kommer att introducera Ulugöl-Keyfalan-platån tillsammans med de andra platåerna i Ordu. Vår armé är ett platåparadis. Vi kommer att presentera dem inte bara med deras grönska utan också med deras fru. Här har vi en kanot med registreringskort som ett första i Turkiet. Tillsammans med våra hjältsoldater och medborgare hade vi en vacker och meningsfull marsch för våra martyrer från Sarıkamış. Vi ville visa att den turkiska nationen vill överleva i både krig och fred. Vi kommer att uppleva skönheten i Mesudiye varje månad. Vi kommer att tillhandahålla allt vi kan här. Ditt största leende är vårt största mål. Vår armé kommer att bli ett attraktionscenter med alla dess distrikt. Vår Mesudiye kommer att bli en stigande stjärna med djurhållning, jordbruk och Medelhavsvägen. Hela världen borde se alla dessa skönheter. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar