Denizli Ski Center har flockat besökare

marina skidort besökare flockade
marina skidort besökare flockade

Vita paradiset Pamukkale följt av stadens andra vita paradis, Denizli Ski Center, flockade besökare i helgen. Denizli Ski Center, som är skidälskarnas nya favorit, tar fasta steg mot att bli den mest föredragna platsen för vintersport.

Ett av de viktigaste projekten som genomförts av Denizli Metropolitan Municipality, Denizli Ski Center har översvämmats av besökare på helgen. Vintersport underhöll för mest föredragna framåt med bestämda steg mot att bli en av de lokala amatörer och professionella skidåkare och snowboardåkare som vill plantera kommer från många städer i Turkiet. Denizli Ski Center, som är fullt av människor som vill njuta av snö och skidåkning och veta möjligheten till friluft i helgen, fick full poäng från sina besökare med lämpliga backar och mekaniska anläggningar för nybörjare, mellanliggande och goda skidåkare. Det största skidcentret i Egeiska havet, som har kapacitet att tillgodose alla behov med sina dagliga anläggningar, ger en stor fördel för skidåkning med dess topografiska struktur och "kristall" -funktionen i snön på de få platserna i världen.

“Denizli kommer att göra sitt namn i vinterturism”

Borgmästare i Denizli Metropolitan Municipality Osman Zolan uppgav att skidåkning inte längre är främmande för Denizli och sa, dık Vi har tillhandahållit en mycket trevlig anläggning till vår ubåt när det gäller vinterturism. Denna anläggning tjänar inte bara vår stad utan också våra besökare från hela landet. Förutom det vita paradiset Pamukkale är Denizlimiz också känd för sin vinterturism. Vi erbjuder också skidkurser här. Förhoppningsvis kommer här att representera de idrottare som representerar vår ubåt och vårt land, ”sade han.

Följ oss för varningar: deniz www.denizlikayak.com ”

All information och meddelanden om Denizli Ski Center I www.denizlikayak.co, "Denizli Ski Center" facebook sida och "denizlikayakmerkezi.20" instagram konto kan följas med betoning på vikten, anläggningen stängdes den 06 januari 2020 måndag på grund av kraftig snö sa.

Denizli Ski Resort

Denizlis Tavas-distrikt i Nikfer-området på 2 420 75 meter i höjd Bozdag'da Denizli Ski Center, 13 kilometer från stadens centrum. Egeerhavets största skidort har 9 landningsbanor med en total längd på 2 kilometer. Amatörer och professionella skidåkare och snowboardåkare som vill göra alla typer av anläggningar i anläggningen, det finns 1 stollyftar, XNUMX stollyft och gångbälte.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar