Inhemskt avfall som ska flyttas med tåg i Manisa

Inhemskt avfall som ska flyttas med tåg i Manisa
Inhemskt avfall som ska flyttas med tåg i Manisa

Ett viktigt steg togs när det gäller transport av inhemskt fast avfall till Uzunburun fast avfallshantering och deponier, som fördes till Manisa under ledning av Manisa Metropolitan kommuns borgmästare Cengiz Ergün och begravde stadens 40-åriga skräpproblem i historien. TCDD: s tredje regionala direktorat besökte Manisa Metropolitan kommuns generalsekreterare Aytaç Yalçınkaya och vice generalsekreterare Ertuğrul Yıldırım, undertecknade ett protokoll för transport av 3 ton avfall med tåg.

Manisa Metropolitan kommuns miljöskydds- och kontrollavdelning, "Train Garbage Transportation Project" har genomförts. Projektet syftade till att minska slitaget på fordon, bränslekostnader, avskrivningar och underhållskostnader och att göra 2 miljoner 40 tusen 543 kilometer mindre vägar per dag för transport av sopor med lastbilar. Med detta mål minskades koldioxidutsläppen med tre gånger och det förutsagdes vara en miljövänlig transportform och spela en viktig roll i koldioxidavtrycket. Manisa Metropolitan kommuns generalsekreterare Aytaç Yalçınkaya och biträdande generalsekreterare Ertuğrul Yıldırım besökte TCDD İzmir tredje regionchef Selim Koçbay. Under besöket undertecknades Manisa Metropolitan Municipality och TCDD Izmir 3 Regional Directorate tillsammans med "Train Garbage Transport Project" -protokollet.

800 ton sopor som ska transporteras dagligen

Generalsekreterare Aytaç Yalçınkaya uppgav att det inhemska fasta avfallet från 5 distrikt i Manisa transporterades till Uzunburun fast avfallshantering och deponeringsanläggning och sade: ile Med ökningen av MKB-kapaciteten kommer det inhemska fasta avfallet i hela Manisa-provinsen att bortskaffas i denna anläggning. I detta sammanhang; Gördes, Kırkağaç, Akhisar, Köprübaşı, Gölmarmara och Soma distrikt för det inhemska fasta avfallet Akhisar-distriktet Suleymanli District 17: a distriktets driftställe och Demirci, Selendi, Kula, Sarıgöl och Alaşehir för det inhemska fasta avfallet Driftzonen för den andra regionen har fastställts och cirka 1 ton dagligt tåg för fast avfall kommer att samlas in på dessa två punkter. Avfallshantering och deponering flyttas till vår anläggning. Vi önskar att det ska vara bra. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar