BAKKA Management möts på KARDEMİR

livsmedelsförvaltning samlades i hjärtat
livsmedelsförvaltning samlades i hjärtat

Det första mötet i Western Black Sea Development Agency (BAKKA) styrelse 2020 hölls i KARDEMİR.


BAKKA ordförande och Bartıns guvernör Sinan Güner, vice ordförande och Karabük guvernör Fuat Gürel, styrelseledamöter Zonguldak guvernör Erdoğan Bektaş, Bartın borgmästare Cemal Akın, utvecklingsbyråns generaldirektör Barı Yeniçeri, utvecklingsbyråns avdelning President Erdal Anık, Karabük provinsråds ordförande Hasan Yıldırım, Zonguldak provinsråds ordförande Necdet Karaveli, Bartın provinsrådets president Kenan Dursun, Karabük TSO President Mehmet Mescier, Zonguldak TSO President Metin Demir, Bartın TSO President Halil Balık, BAKKA generalsekreterare Byrånsexperter gick med Ali Oflaz.

Vid sin ankomst till KARDEMİR styrelsens ordförande Mustafa Yolbulan och General Manager Dr. Till BAKKA-ledningen välkommen av Hüseyin Soykan, General Manager Dr. Information om företagets aktiviteter tillhandahölls av Hüseyin Soykan. Ge information om KARDEMİRs historiska historia, dess position i den turkiska och världens järn- och stålindustri, produktionskapacitet, miljömässiga och sociala ansvarsinvesteringar och dess produktion för maskintillverkning, järnvägssystem, fordons- och försvarsindustrin, Soykan, tillsammans med företagets pågående kapacitetsökningsinvesteringar Han sa att han skulle nå 3,5 miljoner ton produktionskapacitet och vara ett av de 100 största stålföretagen i världen.

Efter KARDEMİR-presentationen efter styrelsemötet gjorde BAKKA styrelseledamöter som bar sitt personliga skyddsmaterial undersökningar i koks, masugnar, stålverkets kontinuerliga gjutanläggningar, valsverk för järnvägsprofil och produktionsanläggningar för järnvägshjul. KARDEMİR Styrelseordförande Mustafa Yolbulan och General Manager Dr. Efter resan åtföljd av Hüseyin Soykan lämnade BAKKA Management KARDEMİR.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar