Konya Metro skapar allvarliga intäkter för stadens ekonomi

konya tunnelbana kommer att skapa allvarliga vinster för stadens ekonomi
konya tunnelbana kommer att skapa allvarliga vinster för stadens ekonomi

Konya Metropolitan kommun borgmästare Ugur Ibrahim Altay, stad konesob omfattning samråd med cheferna för rummet på grund till Turkiet Teknik och Design Association of samordningskommitté Provincial medlemmar träffade huvuden och representanter i rummet; Han har konsulterat Konya Metro, Konya Suburb, den nya spårvagnslinjen och de nya gatorna som ska öppnas som ett alternativ.


Konya Metropolitan borgmästare Uğur İbrahim Altay träffade kammarhuvudena för Union of Chambers of Tradesmen and Craftsmen (KONESOB) och kammarhuvudena för Provincial Coordination Board of Union of Chambers of Turkish Engineers and Architects (TMMOB).

Med information om Konya-förorterna, särskilt Konya-tunnelbanan, nya spårvagnar och alternativa gator som ska öppnas som en del av stadskonsultationerna, lyssnade president Altay på förslagen från kammarpresidenterna och utbytte idéer.

Förklara vikten av Konya Metro Project, som är den största statliga investeringen i Konya historia och dess vinster för staden, säger borgmästare Altay, ”Konya kommer att stiga bland städerna med världsmetro. Samtidigt kommer det att bli en betydande vinst för Konya-ekonomin med tunnelbana. Nästan 4 tusen personer kommer att arbeta. Den planerade tiden är 4.5 år, men vi gör en allvarlig ansträngning för att slutföra den tidigt. För att fortsätta till den andra etappen måste vi definitivt se och förklara detta som den viktigaste frågan om Konya. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar