Yrkesskolan kommer för inhemska bilar

kommer till yrkesskolan för husbilar
kommer till yrkesskolan för husbilar

Yrkesmässig och teknisk Anatolian High School Araç El Vehicles Branch Alan öppnar för första gången inom motorfordonsteknik. Bursa Automobile Industry Exporters Association Yrkes- och teknisk Anatolian High School nästa år utbildning börjar.

Turkiet presenterar sin första inhemska bil till världen. Medan förberedelserna för fabriken i Bursa pågår, tog ministeriet för utbildningsinsatser åtgärder för att utbilda den kvalificerade arbetskraften för att vara involverad i produktionen av en helelektrisk bil.

I detta projekt, som kommer att realiseras med inhemsk och nationell produktion, öppnas "Electric Vehicles Branch" för första gången inom området Motor Vehicles Technology i den yrkesmässiga och tekniska anatoliska högskolan för Automobile Industry Exporters Association i Bursa, där fabriken kommer att öppnas för att utbilda den tekniska personal som behövs. Lärarutbildningar kommer att realiseras i enlighet med läroplanen för programmet som kommer att fastställas på kort tid och studenter kommer att antas till detta område under nästa läsår med tentamen inom ramen för High School Transition System (LGS).

Bursa Automobile Industry Exporters Association Yrkes- och tekniska hybridfordon, elfordon, vätgasdrivna fordon, batteriteknik, elmotorer, sensorer, bildbehandling, ledteknik, CCTV (Closed Circuit Camera Systems), mekaniska system, , laddstationer teknik, elektrolys tekniker.

Nationell utbildningsminister Ziya Selçuk, som gav den goda nyheten om teknisk personalstöd till den lokala bilen, sa: imiz Vi delar spänningen hos våra elever, lärare och hela samhället. ” Turkiet kommer att producera en bil som startade utbildning av kvalificerad arbetskraft att arbeta snabbt för att meddela Selcuk minister fortsatte:
Olarak Som ministerium tar vi hänsyn till vårt lands behov medan vi omstrukturerar yrkesutbildning och teknisk utbildning. I det sammanhanget har vi framgångsrikt implementerat många nya projekt under det senaste året.

Till exempel etablerade vi ASELSAN yrkesmässig och teknisk anatolisk gymnasium med anställningsgaranti i Ankara för att tillgodose behovet av teknisk personal som behövs inom försvarsindustrin och vi fick studenter från 1% av yrkesutbildningen för första gången. På liknande sätt har vi börjat erbjuda sysselsättningsgaranterad yrkesutbildning inom mikromekanik som används inom många områden som fordons-, industri-, bioteknik-, rymd- och klocktillverkningssektor och utgör grunden för avancerad teknik för första gången på 150 år Bursa Tophane yrkes- och teknik Anatolian High School.

I Kırıkkale etablerar vi en ny yrkesmässig och teknisk anatolisk gymnasium för försvarsindustrin med Mekanisk och kemisk industriinstitution (MKEK). För första gången öppnar vi en elektrisk fordonsfilial i Motor Vehicles Technology Area för att utbilda teknisk personal som behövs i Bursa där det inhemska bilprojektet kommer att produceras. För detta ändamål har vi valt Bursa Vocational High School of Automotive Industry Exporters Association.

Under samordning av viceminister Mahmut Özer inledde generaldirektoratet för yrkesutbildning och teknisk utbildning sin verksamhet. Vi kommer att ta våra första studenter på detta område från och med nästa läsår. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar