Keltepe Ski Center övre dagliga anläggning öppnar

Övre helgfacilitet öppnar på Keltepe Ski Center
Övre helgfacilitet öppnar på Keltepe Ski Center

Trots att Karabüks guvernör Fuat Gürel började tjäna från förra helgen gjorde han utredningar vid Keltepe Ski Center, vilket orsakade ett intensivt intresse från tusentals medborgare från både Karabüklü och andra bosättningar i regionen.


Biträdande guvernör Barboros Baran, provinspolischef Sırrı Tuğ, biträdande provinsiell Gendarmerie befälhavare Mustafa Kuraş, provinsens generalförsamlings ordförande Hasan Yıldırım, provinssekreterare generalsekreterare Mehmet Uzun och provins- och ungdoms- och sportdirektör Abdulkadir Çetin, tillsammans med guvernören, som undersökte den nedre och övre utflyktsanläggningen Gürel gick till toppdagens enhetsfaciliteter med stollyftan och turnerade på anläggningen.

Att uttrycka att tätheten för underdagens enhetsfacilitet har inträffat på grund av medborgarnas intensiva intresse förra helgen, sa guvernör Gürel att från och med den här helgen var det ett feberande arbete att öppna toppdagsföreningsfaciliteten, från och med lördagen kommer både under- och dagsdagens anläggningar att vara öppna, Han sade att parkeringsområdena utvidgades så att fler fordon kunde förvaras och att alla relevanta institutioner var högst upp i sina uppgifter och de gjorde en intensiv insats så att våra medborgare kunde få bättre service och ha det bra.

Han utbytte idéer med direktörerna för företaget som följde med det nya spåret, liksom skidspåret på anläggningen.

Den här bildspelet kräver JavaScript.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar