Keçiören linbana och Sea World Free under termin

kecioren linbana och havsvärlden är gratis längs somestr
kecioren linbana och havsvärlden är gratis längs somestr

Keçiörens borgmästare, Turgut Altınok, meddelade att den första omgången för läsåret 2019–2020 är gratis för alla studenter och en resa till Sea World. I sitt meddelande sade president Altınok: ”Under semestern gjorde vi en linbana och Sea World-resan gratis för alla våra barn. Jag önskar våra kära studenter och värdefulla lärare en trevlig termin där de kan vila mentalt, fysiskt och andligt. ”

”VÅRA SOCIALE, KULTURLIGA OCH SPORTIVA VERKSAMHET VIL FORTSATT”


Borgmästare Altınok, som träffade barnen som fick rapportkortet i stadsdelarna Esertepe och Yayla och som presenterade sina rapportkort med en schackuppsättning, fotboll och basketboll, uppgav i sitt meddelande att Sea World och linbanan var gratis för studenterna under hela termin:

”Jag önskar våra kära studenter och värdefulla lärare en trevlig termin där de kan vila mentalt, fysiskt och andligt. Linbana och Sea World-resan är gratis för alla studenter som kommer att vara framtiden för vår stat och nation under den två veckors semesterperioden. Våra andra sociala, kulturella och idrottsliga aktiviteter för våra barn och ungdomar kommer att fortsätta under hela termin. Som lokala regeringar förbereder vi vår ungdom för framtiden med en hög grad av självförtroende, vilket kommer att föra vårt land till nivån på samtida civilisationer riktade av Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Jag tror uppriktigt att våra unga människor och barn kommer att börja sin andra period mer beslutsamt, energiskt och med hög motivation för att kompensera för de brister som de har identifierat genom att hänvisa till rapportkorten de får. "Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar