Kartepe Winter Festival KarFest Excitation Started

karfest spänning började
karfest spänning började

KarFest, som är organiserat i samarbete med Kocaeli Metropolitan Municipality och Kartepe kommun och kommer att vara värd för roliga aktiviteter och shower i Kartepe, adressen till vinterturism, startade i Sisli Valley. Oförglömliga dj-föreställningar, laserljusshower, levande musik, spel, tävlingar, lokala artister, korvbrödfest, godbitar för att värma upp dig och det populära namnet på popmusiken İrem Derici-konserten väntar på Kocael-folket. I en unik natur; Karfest, som kommer att erbjuda äventyr, spänning, frihet och lycka, öppnade sina dörrar med deltagande av en upptagen publik.

10 HOURS OINTERRUPTAD ÅTGÄRD


I turiststaden Kocaeli kommer vintern att tänka och Kartepe tänker. En av de exklusiva adressen för vinterturismen i Turkiet Kartepe, nu bevittnar en helt ny spänning. Kartepe Winter Festival-Karfest startade i Maşukiye Sisli Valley. Deltagarna på Karfest kommer att fyllas med oavbruten spänning, äventyr och action under 14.00 timmar mellan 24.00-10.

FÖRSTA MEN INTE SLUTAR

Kocaeli, som har en separat aktivitet nästan varje dag på året, började njuta av vinterfestivalen som kommer att hållas för första gången. Organiserat i samarbete med Kocaeli Metropolitan Municipality och Kartepe kommun öppnade Kartepe Winter Festival-Karfest sina dörrar för snöälskare för första gången i år. Organiserad i Sisli-dalen, en av de vackraste delarna av Kartepe-toppvägen, kommer organisationen att bli traditionell för Kocaeli och Kartepe under de kommande åren.

VAD ÄR INTE I KARFEST!

Kocaeli Metropolitan och Kartepe kommuner har förberett ett unikt festivalprogram för dig som vill ha kul på snön. 2000 rör pistaschotillplantor kommer att delas ut till deltagarna på festivalen för att stödja gröna Kocaeli. "Laser" -lampor lyser natten. Med liveuppträdandet av DJ Mert Erdogan, som redan har börjat, har medborgarna kul att dansa av sina hjärtan. Cenk Sarıkaya, en av Radio Traffic Marmara-programmerarna, var värd för festivalen.

ACIKANA SUCUK-BREAD, GODT TE-SOUP

Alla behoven hos medborgarna som kommer att delta i festivalen har beaktats till den finaste detalj. Karfest, som kommer att färgas med scenuppträdanden av lokala artister och grupper, började erbjuda korvbröd på 10.000 olika punkter till cirka 4 XNUMX gäster som deltar i festivalen, med bidrag från Metropolitan-anslutet Antikkapı A.Ş., Kartepe kommun och distriktshantverkare. Dessutom finns varm te, soppa och halva godbitar i området.

ALLT GRATIS!

I Karfest; Från transport till parkering, te till soppa, rodelskridskor till tävlingar, från konserter till korvbröd, allt är gratis. Det är inte kallt på denna festival. Eventutrymmet uppdateras ständigt med trä och 25 fat värmer medborgarna under hela festivalen.

BARN ÄR ÄLSKA AV MASKOTORNA

Medborgare som kommer till fältet deltar i tävlingar och evenemang som "Boat Races", "Rope Pull Race", "Penguin Running" och "Lantern Regiment" under hela dagen, "Squirrel", "Snowman Våra maskot '' och '' pingvin '' kommer också att underhålla våra små gäster under hela festivalen. Dessutom användes medborgarna fotograferingsområdet, där deltagarna kommer att odödliga sina bästa minnen.

İREM DERİCİ CONCERT

İrem Derici-konsert, det populära namnet på popmusik, kommer att starta när Karfest visar 19.00. Den berömda artisten kommer att sjunga sina låtar, som bosatte sig på språk som "Den enda ägaren av mitt hjärta", "" Nybörjare fisk "," Titta på ditt äktenskap "med sina fans. Med İrem Derici-konserten fortsätter festivalen, där underhållningen kommer att vara på topp, med färgglada evenemang fram till 24.00:XNUMX.

Programflöde;
14:00 Festivalöppning och DJ-prestanda
15:00 Kent Orchestra Show
16:00 Gül White Iron Concert
16:50 Kartepe kommunes folkdansgrupp (Fire of Anatolia)
17:00 Cemal Cayirci (Vira Cemal)
18:00 Protokollsamtal och skärning av band
18:15 Atesbaz Stage Show
19:00 İrem Derici-konsert
21: 00-23: 00 Lokala artister-Horon Show
Tävlingsaktiviteter;
15:45 Båtracing
18:10 Rope Pulling Race
18:30 Penguin Running
18:50 FyrregimentJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar