Turkiet Logistic Rumänien Vår arbetar du

kalkon Rumänien logistik är våra studier
kalkon Rumänien logistik är våra studier

Vårt företag, som har tagit plats bland de mest eftertraktade och föredragna internationella transportorganisationerna med sina omfattande verk inom transport- och tulltjänster sedan den första dagen det gick in i logistikbranschen, har gjort viktiga arbeten i Rumänien och i många europeiska länder. Det sker i många projekt.


Som ett resultat av våra ömsesidiga utbyten med Rumänien, där vi har de mest intensiva arbetena bland de länder som transporteras på väg, fortsätter export- och importverksamheten i samma takt. Logistikföretagen som transporterar mellan de två länderna är ungefär samma företag, eftersom vår kommersiella historia med Rumänien, där vår logistikverksamhet fortsätter inom ramen för dagens förutsättningar och möjligheter, är ganska gammal. Rumänska rederier på plats ta full en transport, regelbunden partiell, tungtransport, kyld traktor med aktier inom alla områden såsom transport och containertransporter, vårt företag Arina Logistics export, import och Turkiet via anslutningsflyg från tredjeländer till Rumänien produkt och har kapacitet att erbjuda transport i form av direkt delgivning .

Vårt företag, som har etablerat ett logistiknätverk med många inhemska och utländska transportfordon inom ramen för sina befogenheter, fortsätter med sin beslutsamhet den första dagen det grundades, utan att kompromissa med sin vision och sitt uppdrag, och har tagit sin plats som ett exempel på logistikföretag utan att gå tillbaka från sin kundnöjdhetsinriktade verksamhet. .

Rumäniens frakt Mot bakgrund av sin erfarenhet och vinster inom sitt område erbjuder Arındır Lojistik, som är det föredragna transportföretaget för alla våra exportörer och tillverkare, också hamntjänster, tullklarering, lagring och byråtjänster samt transportverksamhet och för utländsk tullklarering och uppföljning av produkterna som transporteras till Rumänien. tillhandahåller supporttjänst. Vårt företag, som är i en bärbar position och kan transportera alla typer av bundna lastgrupper som är inom ramen för export eller transitering, utan att överskrida 24-tongränsen, samt transportera tunga transportbelastningar inom ramen för dess mätare och vikt, med fasta steg, fortsätter med sina fasta steg mot institutionalisering.

Nyheter: Mehmet Ali BAL
Nyhetsflöde: Fraktföretag i IranJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar