Sverige Varberg Tunnel Design fungerar anbud Resultat

isvec varberg tunneldesign fungerar anbudsresultat
isvec varberg tunneldesign fungerar anbudsresultat

Atkins, ett dotterbolag från LNC-Lavalin-koncernen, tecknade ett kontrakt för att tillhandahålla detaljerat konstruktions- och konstruktionsstöd för 300 km Varbergtunneln i Sverige som en del av projektet för att fördubbla Västkustlinjen 3.1 km mellan Göteborg och Lund.

Den nya 3.1 km tunneln, kusten i Varberg, kommer att arbeta för att utöka västkustslinjen till en dubbelspårig järnväg som kommer att öka kapaciteten för passagerar- och transporttjänster och minska restiderna. Fas 1 i projektet, inklusive utvecklingen av implementeringsplanen, avslutade designen. I nästa fas ingår detaljerad planering för byggandet av den nya tunneln och det första materialkontraktet på 13 miljoner pund.

Utbyggnaden av järnvägen har pågått sedan 2015, med cirka 85 procent av västkustlinjen uppgraderas. Projektet, som hanteras av Trafikverket och det schweiziska byggföretaget Implenia, förväntas vara klart 2025.

Atkins Sveriges vd Johannes Erlandsson sade: "Varbergtunneln och linjeutvidgningen kommer att förbinda städer, städer, företag och samhällen för att gynna hela Sveriges västkust." ”Atkins arbetar med ett antal järnvägsprojekt, inklusive 250 km East Link Project, en 160 km / h höghastighetslinje från Järna till Linköping i Sverige; Hallsbergs stad; Elektrisk direktanslutning till Gävlehamn och elektrifiering av hamnlinjen från lastgården till den nya tågstationen och utvidgningen av järnvägen från Tomteboda och Kallhäll till två linjer i Stockholm.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar