Investeringar för att öka Boztepes attraktivitet

investeringar för att öka överklagandet av boztepen kommer till liv
investeringar för att öka överklagandet av boztepen kommer till liv

Ordu Metropolitan Municipality fortsätter att genomföra investeringar som kommer att öka Boztepes attraktivitet. Inom ramen för projektet kommer medborgarna att njuta av Boztepe med begonit stenbelagd gångväg, 27 försäljningsenheter, vegetativa landskapsarrangemang.

Cirka 500 meter från havet Boztepe'de Sales Units Buffet and Landscape Arrangement Project startade byggandet av lagen, besökare kan enkelt titta på landskapet i Ordu och kommer att ge ett område att köpa lokala produkter.

VILL ANVÄNDAS PÅ 600 METER

Metropolitan Municipality, Boztepe, 7 meter bred och 600 meter lång, som för närvarande används som fordonsväg, började projektet att planera hela området som en gångaxel. Fotgängarnas arbetsområde, försäljningsenheter och landskapsarrangemang efter buffén serveras med ett modernt utseende.

27 FÖRSÄLJNINGSENHETER ATT HJÄLPAS

Inom projektets omfattning designades totalt 27 försäljningsenheter genom att bestämma den typiska arkitektoniska modellen för vävstolar som säljer oregelbundet inom området. Med arbetet kan medborgarna njuta av Boztepe och njuta av ett område där de enkelt kan gå och handla utan biltrafik.

“20 PERCENT NIVÅ FÖR FÖRETAG”

Metropolitan kommuns generalsekreterare Coşkun Alp och vice generalsekreteraren Bülent Şişman undersökte arbetena på plats. Generalsekreterare Alp sa, ndndan En spridd bild rådde i Boztepe, en av attraktionsplatserna i Svartahavsområdet. De befintliga vävstolarna där lokala produkter såldes låg på en punkt med fordonstrafik. Våra medborgare ville ha ett område från Boztepe där de enkelt kunde titta på Ordu och besöka vävstolarna där lokala produkter såldes. För att avsluta denna förvirring, vår president Dr. Vi inledde en studie här med instruktion av Mehmet Hilmi Güler. Regnvattenarbeten och demontering av asfalt och betong slutfördes i projektet. Stålkonstruktionsarbeten för försäljningskiosker utförs. Det hela är cirka 20 procent. Vi fortsätter att öka Boztepes attraktivitet med de verk vi gör och kommer att göra. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar