Inhemska bilar fäste till salu!

inhemska bilar cakma till salu
inhemska bilar cakma till salu

Inhemska bilar, Frankrikes begagnade shoppingwebbplats med en falsk annons "till försäljning". Säljaren vill ha 30 tusen euro för bilen (cirka 200 tusen TL). Säljaren hävdar att hans bil 12 tusen kilometer väg!

Enligt rapporten från Euronews'de Gizem Sade; Kommer att starta massproduktion i 2022. Turkiets första inhemska elektriska bilar, Frankrikes största, second hand shopping plattform med en falsk till leboncoin "började säljas."

En anonym användare på Leboncoin meddelade nyligen försäljningen av den lokala bilen, befordrad av president Recep Tayyip Erdogan. 2020-modell elektriskt TOGG-märke fordon som hävdar att vägen var på 12 tusen kilometer, delade användaren annonsen från ett anonymt konto.

FÖRKLARINGSDATUM 5 JANUARI

Inhemska bilfoton av användaren som delar den falska annonsen har ännu inte tagits bort från webbplatsen. I tillkännagivandet den 5 januari gavs priset på bilen 30 XNUMX euro.

Turkiets Cars Initiative Group (TOGG), kommer att starta produktion i 2022. Turkiets inhemska bil infördes den 27 december i en ceremoni i Gebze. Detaljerna för den inhemska elbilproduktionen tillkännagavs av presidentens beslut som offentliggjordes i officiella tidningen samma dag.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar