Lokal stenbil "DEVE" testad

inhemsk rock truck kamel testades
inhemsk rock truck kamel testades

Industriminister och Mustafa Varank, Afyonkarahisar Iscehisar Marble Specialized Organised Industrial Zone (OIZ) som finns i industrianläggningarna. Varank ministrarna inom ramen för Demar besök Demireller Maskiner industri och handel Inc. producerade "Camel" betraktas Turkiets första inhemska produktionen av dumprar och gjort provkörning.

Varank förmedlar att stenbilen som produceras av Demmak kan bära 30 ton last och sa:

"Rökning och producerade ett fordon som är en viktig marknad i Turkiet. Vårt land är också helt importerade fordon. Detta är det första fordonet som vårt företag tillverkar, efter det kommer massproduktionen att börja. Vi som ministeriet för industri och teknik utbyter åsikter med dem. Hur kan röra våra fördelar, hur kan vi främja dessa verktyg i Turkiet, vi talade med dem. Jag hade möjlighet att köra. Det är ett riktigt kraftfullt verktyg. Våra industriister konstruerade och tillverkade ensam från grunden. Som ni ser faller det på oss att vara stolta över att använda den. Jag tackar dem väldigt mycket. "

Om tro på allt i Turkiet kunde produktionskapaciteten

Varank ministrar, Turkiet ett land som har förmågan att faktiskt producerar allt och betonade också att den största värde på 82 miljoner arbetskraft.

Turkiets ung befolkning som är mycket begåvad pekar Varank "förra fredagen introducerade vi bilen i Turkiet. Vi har sett hur det skapar och omfamnar entusiasm bland vårt folk och våra medborgare. Han såg till och med hela allmänheten. Så, om Turkiet tror på förmågan att producera allt. Ett av de bästa exemplen på detta står bakom oss. ”

Stödja våra tillverkare

Med uppgift om att producenterna alltid är där, sa minister Varank, uz Vi försöker hjälpa dem med olika incitamentsmekanismer och stöd. Lagstiftning vi försöker bana väg för dem

Minister Varank'a guvernör Mustafa Tutulmaz Afyonkarahisar besöker, AK-partiets biträdande Afyonkarahisar Ali Ozkaya, borgmästare Mehmet Zeybek, AK-partiets provinsordförande Huseyin Sezen åtföljdes.

FUNKTIONER AV “CAM KAY BRAND ROCK TRUCK

Turkiets första inhemska produktionen Bilar "Camel", har producerats av styrelseordföranden Şuayp Demirel och hans team. Konstruktion och programvara för lastbilen, där alla delar utom motor och växellåda är inhemska, gjordes av turkiska ingenjörer.

Funktionerna i "CAMEL olan, som är i testfasen, är följande:

• Bruttomoment: 1300Nm @ 1200-1600rpm (6 * 6 bilder)
• Växellåda: Automatisk, 6 fram + 1 bakåt
• Maskinväggens vikt: 21.500 XNUMX kg
• Maskins bärkapacitet: 27.500 XNUMX kg
• Maskinbelastad vikt: 49.000 kg
• Dumpvolym: 15 m3
• Hjulstorlek: 23,5 R25

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar