Inhemska bilar som ska flyttas från Bursa till World Showcase

inhemsk bil kommer att transporteras till världsfönstret
inhemsk bil kommer att transporteras till världsfönstret

Den 18: e av "Common Mind Meetings" som hölls under ledning av Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) med deltagande av kammare och utbyten i Bursa hölls i Iznik. BCCI ordförande Ibrahim Burkay, sade transformations initiativ som rör ekonomin i Bursa Turkiet inhemska bil projekt i staden. Med uppgift om att staden bör byta till skalekonomi med fysisk planering och säkra de kommande 50 åren, sade borgmästare Burkay: "Vi kommer att fortsätta arbeta med beslutsamhet inom alla områden med ett mycket starkare Bursa-mål."


Den 18: e av "Common Mind Meetings", som förde Bursas affärsvärld under ledning av BTSO, var värd av Iznik Chamber of Commerce and Industry. Talare vid mötet med deltagande av alla ordförande för kammare och aktiemarknader, rådets ordförande och styrelseledamöter i Bursa, sade BTS Burko ordförande İbrahim Burkay att ett år där de lägsta tillväxtdata för de senaste 10 åren i världshandeln registrerades har lämnats kvar. Turkiets trots protektionistisk politik i världsekonomin när det gäller värdet av exporten i världen högsta ökningen i fem länder från en uppgav att Ibrahim Burkay, "I år hoppas jag på grundval av nya investeringar, jag tror starkt att produktionen och vi kommer att fånga en mycket starkare sysselsättningstillväxt var. I denna utmanande process presenterar jag vår tacksamhet till vår regering på uppdrag av vår affärsvärld, som har implementerat förordningar som uppfyller förväntningarna från vår privata sektor. ”

TURKIETS 60-ÅR DREAM kommer att inträffa

Bursa BCCI 1960 under ledning av Turkiets första organiserade industriområde påminner om stadens liv passera Ibrahim Burkay "vi lämnar bakom stadens starka industriella infrastruktur formades 50 år. Vi startade den industriella omvandlingen av vår Bursa med de projekt vi genomförde för sju år sedan. Idag tar Bursa ledningen för den nya industriella revolutionen i vårt land med projekt som TEKNOSAB, GUHEM, Model Fabrika och BUTEKOM. Våra kvalificerad personal, FoU och innovation inriktad produktion området har vår logistikanläggning och vår förvandling i vår bransch drag gjort det möjligt att förverkliga Bursa i Turkiet 7 år drömbil. "Han sa.

”VI BÄR VÅRA LOKALA OCH STUDIERA BIL TILL VÄRLDENS SHOWCASE”

BCCI ordförande Burkay, självständiga och digital teknik med en ny milstolpe i världen uttryckte att visa upp projekt som ska flyttas från Bursa i Turkiet utvecklingsmål. Ibrahim Burkay, inhemskt 'och 'Bursa' som nästa generation i Bursa, Turkiet bilprojekt de beskriver technoparks och Bursa Technology FoU och Coordination Center BUTEKOM inom den mekaniska mikro de utövar, med betoning på att de kommer att bidra med mikroelektronik och nanoteknik kompetenscentrum Ibrahim Burkay, "Mr president Recep Tayyip Erdogan, industri och teknik minister Mr. Mustafa Varank den TOBB styrelseordförande Mr Rifat Hisarcıklıoğlu och Turkiet Automobile Enterprise Group till i uttrycka vår tacksamhet för deras förtroende för Bursa.", sade han.

”VI FÅR INTE FÖRETAGET TILL INVESTERING OCH SERVICEFÖRSTÅTNING”

Han påpekade att i den nuvarande planeringen av Bursa, industrin och lagringsområdena har en andel på 11 tusen i den totala ytytan på 8 tusen kvadratkilometer, uttalade president Burkay att industrin bidrog med 45 procent till stadsekonomin. Indikerar att den lokala bilen kommer till liv i Marmara-bassängen är en viktig möjlighet för den fysiska planeringen av regionen, sade İbrahim Burkay: ”Vi kan aldrig tillåta de projekt som vi behöver med en fientlig inställning till investeringar och tjänster som leder tillväxten i vår stad och vårt land. Som Bursa affärsvärld kommer vi att fortsätta bidra till projekt som inte bara formar nuet utan också de kommande 20 åren, 50 år och till och med 100 år. Jag hoppas att vi kommer att föra vårt stipendium och vårt land till en mycket ljusare framtid tillsammans med kraften i det gemensamma sinnet. ”

SAMTAL FÖR STÖD FRÅN PRESIDENT BURKAY TILL BURSASPOR

BTSO-ordförande İbrahim Burkay sade att de ville flytta Bursaspor till den superliga som de förtjänar med kampanjen "Büyük Büyük Bursaspor Again" som lanserades som affärsrepresentanter. I detta sammanhang uttalade Burkay att affärsvärlden kommer att bidra till kampanjen med stöd av 100 tusen formulär, "Jag inbjuder dig att stödja denna viktiga kampanj," sade han.

YTTERLIGARE SYSSELSÄTTNING FÖR 20 tusen människor

TOBB styrelseledamot och VD i Commodity Exchange Özer Matlin Bursa, sade Turkiet inhemska bilprojekt i Bursa och Turkiet kommer att ge stora fördelar för ekonomin. Matlin sagt att de anser vara en av de viktigaste varumärkena i global skala projekt i Turkiet, kommer inhemska biltillverkare gör ca 20 tusen anställda och betonade att landets ekonomi kommer att bidra med 50 miljarder euro. Matlı konstaterade att globaliseringen och den teknologiska utvecklingen påverkar alla livsområden och påpekade att jordbruksmarknaderna också påverkas av denna utveckling. I detta sammanhang, som grundades 2018, drar Matlin uppmärksamheten på vikten av att Turkiet Produkter Specialized Exchange, "den turkiska jordbrukssektorn i form av nästan Kristus accepterade största målet för detta system jordbruksproducenter friska konsument transaktionen rättvist och realistiskt pris för att skapa gjort effektiv internationell plattform." Han sa.

AGENDA AV RUM OCH UTBYGGNINGAR

Vid det gemensamma mindmötet undertecknades ett protokoll mellan Bursa Commodity Exchange och Iznik Chamber of Commerce and Industry om användningen av fastigheterna till 'Commodity Exchange' i Iznik. Matlı sade att de tror att kvinnor och unga företagare bör stöttas både i affärslivet och i det sociala livet, och sa: "Vi vill bidra mer till entreprenörsprofilen i vår stad och land med de områden vi tilldelar för användning."

“LOKAL AUTOMOBIL LÄGGER VÄRDE TILL VÅRT OMRÅDE”

Iznik TSO: s president Mahmut Dede uppgav att distriktet Iznik har bidragit väsentligt till Bursa-ekonomin i olika sektorer. ”I Iznik, som är civilisationens vagga, fortsätter vår kandidaturprocess till UNESCO: s världsarvslista, som har fortsatt intensivt under de senaste 2 åren. I detta avseende är året 2020 av stor betydelse för oss. Jag tror också att den inhemska bilfabriken som kommer att etableras i Gemlik, som är nära besläktad med vårt distrikt, kommer att ge ett annat värde till vår region och stad. ”

“VI KÄLS MYCKET LUCKY I GEMLIK”

Paşa Ağdemir, talare vid mötet, sa ordförande för Gemlik Chamber of Commerce and Industry, ”Vi känner oss mycket lyckliga i Gemlik. Inhemska biltillverkare och projekt som höghastighetståg som återspeglar Turkiets syn kommer till liv i vårt distrikt. Jag vill tacka vår ordförande i BTSO: s styrelse İbrahim Burkay, Bursa råvaruutbytares ordförande Özer Matlı, TOBB: s president Rifat Hisarcıklıoğlu och vår president som har gjort stora ansträngningar för att föra detta projekt till vårt distrikt. ”

Iznik TSO: s president Mahmut Dede gav en plack till BTS-entreprenörer och ordförande för Bursa Commodity Exchange Özer Matlı för deras stöd till kvinnliga entreprenörer och Iznik TSO. Mötet avslutades med krav, förslag och åsikter från distriktskamrarna och utbytena.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar