Imamoglu kräver Erdogan för Basaksehir Subway

imamoglundan erdogana basaksehir tunnelbanesamtal
imamoglundan erdogana basaksehir tunnelbanesamtal

Istanbul Metropolitan borgmästare Ekrem Imamoglu, Sultanbeyli'ye tjugo besökte länet kommun. Imamoglu svarade journalister på frågor under hans fältgranskning i Sultanbeyli.

Det hävdades att tunnelbanelinjen som kommer att anslutas till Başakşehir-sjukhuset stoppades av İmamoğlu, men det avslöjades att instruktionen gavs av före detta İBB-president Mevlüt Uysal. Journalister frågade Imamoglu om detta. Imamoglu sa: ”Mina vänner skrev ett uttalande dagen innan. "Fel uttryck," sade han. Sant, men ofullständigt. ligga; det är inte fel, det är en lögn. ” Med hänvisning till att president Recep Tayyip Erdoğan förleddes av några ministrar ringde İmamoğlu följande samtal: ”Jag ringer här till herr president. Kom, låt oss mobilisera alla tunnelbanelinjer som står förenade före slutet av 2022-2023. Detta stoppade, alla tunnelbanelinjer som inte kan göras i två år, låt oss avsluta omedelbart. Vems tunnelbana är det här? Ekrem İmamoğlu? Herr Erdogan? Nej, Nationen. Låt oss lösa det. Därför tror jag att ministrarna har missbrukat både presidenten och regeringen och nationen genom att använda falska uttalanden. ”

"Det hävdades att du stoppade tunnelbanelinjen som kommer att anslutas till Başakşehir Hospital ..."

Mina vänner skrev en förklaring dagen innan. ”Fel uttalande,” uttalade de. Sant, men ofullständigt. ligga; inte falskt, falskt uttryck. Jag vill varna dig för dessa falska uttalanden. Jag vill särskilt varna presidenten. Jag tror att deras ministrar har vilselett sig själva. Ett exempel? Melen Dam. Vi har fört Melen-dammen på dagordningen. Vi sökte efter lösningar på dagordningen för statens hydrauliska verk (DSİ) och didindindik; Det hände. När vi fick höra om republikens president fick vi ett bidrag från DSI. Sprickor lärt oss när vi tog upp det, herr president. För det andra finns det en landrörelse på 30 miljoner kvadratmeter i Kanal Istanbul där för några dagar sedan sa ministeren, yok Det finns ingen landrörelse här bakan. Det finns ingen enda motbevisning. För att vi sa sanningen. De vilar förmodligen Herr President i denna fråga. Inte bara det. İ IMM-tjänsteman godkände MKB-rapporten iler. Det finns dock inget sådant. De kan ha förklarat hans underskrift till härskaren i juni till presidenten för godkännande.

Samma sak gjordes av transportministern: endim Sir, IMM avbröts tunnelbanan till stadssjukhuset. ”Vi har inte ett sådant drag. En dag senare sa han, Bakanı Det var vad hälsoministeren sa till mig. Allt från början är allt som ministeriet för transport har sagt om processen fel, ofullständig. Nu är det en lögn. Det är synd. Det är besvärligt. Gör inte politik här. Detta land upplever en process med rätt, fel. Många sidor som kritiserats av samhället. Presidenten är på tjänst. De utsedda ministrarnas jobb, som borde hjälpa, är att utbilda oss. Gå till jobbet. ”Herr, jag informerar inte IMM: s president. För att han inte blir övertygad! ”Hur vet du? Få information, ge information. Vad är ministerens skyldighet? För att gynna detta land. Jag tror att de inte gav korrekt information till republikens president. Jag tror att de försöker vilseleda. För det du säger är en lögn. Hur många möten vi har hållit, inklusive guvernören, för att lösa problemet där. För när vi anländer pratar vi om en tunnelbanelinje som har stått i ungefär två år. Vi försöker få det upp och avsluta det så snart som möjligt.

Jag ropar till herr president härifrån. Kom, låt oss mobilisera alla tunnelbanelinjer som står tillsammans, före slutet av 2022-2023. Detta stoppade, alla tunnelbanelinjer som inte kan göras i två år, låt oss avsluta omedelbart. Låt mig ge dig en ny varning. År 2 öppnade vi en efterfrågan särskilt för vissa tunnelbanelinjer där vi tillhandahöll kreditfaciliteter. Vi behöver godkännande av finansministeriet för att mobilisera lånet. Vår begäran om tre rader avvisades under den första veckan i januari. Kanske vet presidenten inte detta. Om det inte avvisas kommer vi att kunna mobilisera tunnelbanelinjer mycket snabbt med dessa kreditfaciliteter. Jag ringer härifrån. Både de tre linjerna och de andra linjerna Cumhurbaşkanı Herr president, låt oss avsluta dem hand i hand i arm. Det finns kredit, vi finner det. Bara en touch vi vill ha. Vi kan arbeta tillsammans om ekonomin. Vems tunnelbana är det här? Ekrem İmamoğlu? Herr Erdogan? Nej, Nationen. Låt oss lösa det. Av denna anledning sa ministrarna att jag tror att de har skadat både presidenten och regeringen och nationen genom att använda falska uttalanden.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar