Imamoglu tillkännager resultat från undersökningen av Kanal Istanbul

imamoglu kanal tillkännager undersökningsresultaten från istanbul
imamoglu kanal tillkännager undersökningsresultaten från istanbul

Med uttryck för att de har startat jordbävningsmobiliseringsplanen, sade İBB: s president Ekrem İmamoğlu: "Vi kommer att öppna två stora jordbävningsmöten och träningsparker mycket snart." Imamoglu sa att andelen av dem som är emot projektet är över 2 procent i forskningen relaterade till Kanal Istanbul-projektet.


Ekrem İmamoğlu, borgmästare i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), fortsätter att implementera begreppen ”öppenhet” och ”ansvarsskyldighet”, som ligger på ryggraden i valkampanjen. Efter att ha hållit en presskonferens den 23 december 2019 delade İmamoğlu de första 23 månaderna av genomförandeperioden efter 6 juni med allmänheten i en presskonferens. Imamoglu, en liknande presentation av den dagen, vice ordförande Onursal Adıgüzel, Yunus Emre och Aykut Erdoğdu; Han höll också ett möte med Engin Altay, CHP-gruppens vice ordförande i parlamentet och med partiets suppleanter i Istanbul. İBBs generalsekreterare Yavuz Erkut och İBB-församlingen CHP-gruppens vice ordförande Doğan Subaşı deltog också i mötet. När han talade vid evenemanget som hölls i går kväll i Ortaköy listade İmamoğlu sitt syfte som redovisning för de senaste 6,5-7 månaderna av åtgärder, pratade om aktuella frågor och delade de tjänster de kommer att göra nästa.

“DET FÖR FRI TRANSPORT PÅ 1 MAJ”

Att säga, "Vi försöker samarbeta med våra vänner att vi hanterar IMM, med en demokratisk modell som är föredömlig, utöver att vara transparent." İmamoğlu gav detaljerad information till ledamöterna om "IMM-tabellen" de mötte efter att ha tagit över administrationen. Imamoglu informerade också suppleanterna om torgarna i Istanbul, tunnelbanelinjer som stannade och startade, 24-timmarstransport, bekämpa fattigdom i städerna, rabatter på transport till studenter, 3 300 150 TL stipendier per år, barnkammare till 29 kvarter, Istanbul Folk Milk-övning. Påminner om att det var gratis att komma åt under religiösa helgdagar endast i Istanbul tidigare, sa İmamoğlu: ”Vi har också lagt till nationella helgdagar och helgdagar. Vi erbjöd gratis transport i början av året, den 30 oktober och den 1 augusti. Eftersom det är en officiell helgdag den XNUMX maj, Labor Day, kommer transporten att vara gratis ”.

“KOLLEGERNA ÄR INTE STÄNGDA”

Imamoglu sa också följande om "cemevi", ett av de mest omtalade ämnena:
”Vi tog processen att räkna cemevis till platser för tillbedjan till parlamentet. I detta avseende insisterade AK Party och MHP-gruppen på att fatta ett beslut om att tillgodose deras behov, snarare än att räkna som platser för tillbedjan. Jag har arbetat med det här i 2-3 månader. Vi insisterade på att föra detta med en gemensam underskrift av fyra parter med vår rekommendation till församlingsgruppen. Tyvärr, när vi inte signerade för guld, gav vi det till GOOD Party. Sedan tänkte de att de skulle tas ur kommissionen som "hjälp". men jag skulle vilja meddela er att jag kommer att föra tillbaka det till parlamentet i denna fråga och jag kommer att insistera på att det ska talas igen. Ämnet är inte stängt. ”

"DELTAGANDE SOM VI VISA PÅ ISLANDEN, STRÖMKRAFTEN, KANALEN HAR INTE VISA I ISTANBUL"

När han förklarade sina åsikter och tjänster om ämnen som "Green Istanbul", "demokratiskt deltagande", förklarade İmamoğlu vikten av de workshops som organiserades av İBB över phaetonproblemet i Adalar. Imamoglu sade: ”Till exempel frågan om öarna; Seminarierna nådde denna punkt under mötena. Jag kan säga att en tusendel av det deltagande som vi har visat på öarna inte visade den nuvarande makten i Kanal Istanbul. Jag bryr mig mycket om medborgardialogen vi har skapat, även i den lilla saken du ser. Vi har gjort produktiva workshops om många ämnen. Den viktigaste av dessa var Kanal Istanbul verkstad. Vi gjorde vattenverkstaden utöver detta. Effekten var ganska hög. Han såg till att forskarna med frimodighet deltog i processen, de är workshops. ”

“VI Började JORDBAKKNINGSMOBILISERINGSPLAN”

İmamoğlu, som öppnade ett särskilt avsnitt om jordbävning i sitt tal, sa: ”Jordbävningsfrågan är ett mycket viktigt och speciellt ämne. Vi kom till jobbet så snart vi kom. Vi initierade "Jordbävningsmobiliseringsplanen" och vidarebefordrade den till 39 distrikt. Vi höll vårt "Jordbävningsverkstad" i Istanbul Congress Center i två dagar. Vi kommer att skicka de skriftliga rapporterna från alla workshops till er alla i februari. I denna workshop utbytte vi åsikter med cirka 2 tusen människor. 200 olika institutioner deltog. Som ett resultat skapade vi 'Jordbävningsplattformen' och inom detta utvecklades 'Jordbävningsrådet'. Vi definierar ett samarbete i de miljöer som kommer att uppstå mot jordbävningsfaren i Istanbul och de åtgärder som ska vidtas. Vi ser också till att ansvaret blir utbrett. I detta säkerställer vi att det finns många institutioner. ”

“BEHAVIOR BEHANDLING LIKE EN OMEDELBAR POLITISK ...”

”Det är värdefullt att det lokala är centrum för sådana frågor. Men statens roliga praxis som vissa praxis, att ta AFAD i Istanbul mot AKOM till en annan dimension, de byråkratiska kanalerna där fungerar enligt min mening inte så effektivt, uppträder som om det är en politisk fråga och inte uppmanas att delta i några av våra planer. du har haft. Men vi bryr oss om den här frågan. Vi aktiverar vår mobilapplikation. Vi arbetar för närvarande med att analysera det nuvarande tillståndet för stadsomvandlingen. I 50 pilotbyggnader försöker vi olika applikationer. Här har både TÜBİTAK och İTÜ ett arbete. En tysk organisation har ett förslag. Att fixa arbetet är mycket viktigt. Vi försöker skapa en byggnadsinventering av Istanbul här. Låt oss säga att vi kommer att informera samhället med delårsrapporter, vi kommer att utbilda cirka 100 tusen IMM-anställda till en början, och vi kommer att omfatta denna process. ”

”I URBAN-TRANSFORMATIONEN ÄR” SIRED ”OMRÅDER”

”I en snar framtid kommer vi att öppna två stora jordbävningsmöten och utbildningsparker. Låt oss också nämna att vi kommer att dela mötesområdena i Istanbul med realistiskt och med applikationer, och vi kommer att dela det med Istanbul inom en snar framtid. Jag har meddelat att vi aldrig kommer att lämna den offentliga dagordningen genom att följa alla dessa aktuella och hållbara. Vi arbetar med en rådgivande styrelse för stadsomvandling. Tyvärr finns det områden som är "plundrade", så att säga, som fortsätter i stadsomvandlingen. Vi försöker reparera dem. Å ena sidan är byggnaderna färdiga, å ena sidan finns det människor som behöver flytta. Men vi står inför problem och spända samhällen som har upplevts under 2-1 år. Tyvärr är den urbana transformationsmodellen som utvecklats i sinnet mycket dålig. Dessa har frågor som måste regleras av lagen. Urban transformation är en viktig affär för oss. Vi är medvetna om detta. Förhoppningsvis kommer vi att presentera och arbeta med er 2, i deras konkreta form, i detta avseende. Vi kommer att illustrera hur vi kompromissar. ”

UNDERSÖKNINGSRESULTAT DELADE: "KANALENS TILLHÖVELSE MOT ISTANBUL ÄR 56 PROCENT"

İmamoğlu betonade att de kommer att göra en 2020 miljarder nettoinvestering i Istanbul år 10 och sa: ”Du kommer att se cirka tio nya investeringar nästan varje månad. År 10 kommer vi att öppna mer än 2020 investeringar, exklusive våra plantskolor. Vi förbereder ett mycket produktivt år 100. Vad de än gör, kommer de inte att kunna förhindra oss. Jag ser att vi får offentligt stöd. I våra undersökningar ser vi att stödet för oss har ökat parallellt. t.ex. Vi har uppmätt hur hållningen mot Kanal Istanbul har förändrats. När denna fråga sattes på den första dagordningen, när vi sa "Vi kommer att anbud", fanns det en stödnivå på 2020-56 procent, med andra ord, det var en positiv ministerränta. Detta är nu vänt. Cirka 57-56 procent blev en medborgare negativ. Vi tror faktiskt att det är över 57 procent idag. Vi ser att den positiva uppfattningen fortsätter och till och med växer i ett antal tvärröstningar genomförda av både huvudkontoret och oss, och att den antas av Istanbuls folk. Var och en av dessa motiverar oss ännu mer. Det får oss att känna att vi har mycket att göra. Förhoppningsvis kommer vi att vara en regering som är intresserad av alla frågor i denna heliga stad och kämpar för en lösning. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar