İmamoğlu tillkännager innehållet i Istanbul Istanbul-brevet som gavs till Erdoğan

imamoglu kanal jag kommer att använda min rätt att väcka talan mot istanbul ced-rapporten
imamoglu kanal jag kommer att använda min rätt att väcka talan mot istanbul ced-rapporten

Efter MKB-rapporten som utarbetats för Kanal Istanbul, väckte İBB: s ordförande Ekrem İmamoğlu överklagande för "European Side Reserve Building Area 1 / 100.000 Scale Environmental Plan Change".


Innan invändningen svarade Imamoglu på många frågor från journalister från phaeton till processen att acceptera cemevs som platser för tillbedjan. İmamoğlu frågade presidenten om innehållet i det 4-sidiga brev som han levererade till Erdoğan i Ankara, ”Jag skrev i vårt brev att det finns människor som vill att kanalerna mellan IMM och centralregeringen skulle brytas, detta bör korrigeras och detta bör inte tillåtas. Det är inte som vissa skrev i tidningen. Jag kommer inte att berätta om Kanal i ett 4-sidigt brev. Jag skulle vilja förklara det ämnet ansikte mot ansikte. Jag vill prata ansikte mot ansikte, jag vill ge en genomgång, Istanbul i dag och i morgon har vi velat överföra dem genom en mycket trevlig språk, Istanbul som chefen för Metropolitan, Turkiets högsta någonsin rösta valt antal som borgmästare i samtal med Turkiets president i Istanbul Jag vidarebefordrar min begäran. Det beslut som ska fattas nästa, samvete och rättviseskänsla tillhör herr president helt. Jag väntar på mitt svar på nyfiken och uppriktigt sätt i Istanbuls folk, jag har inte fått något svar än. ”

Efter MKB-rapporten som utarbetats för Kanal Istanbul väckte Ekrem İmamoğlu, borgmästare i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), även ett överklagande för "European Side Reserve Building Area 1 / 100.000 Scale Environmental Plan Change". Innan han överklagade besvarade Imamoglu journalisternas frågor om dagordningen framför Beşiktaş provinsdirektorat för ministeriet för miljö och urbanisering. Frågorna som ställts till Imamoglu och svaren från IMM-ordföranden var följande:

”Vi försöker förhindra förråd mot Istanbul”

”Du kom till överklagande för en tid sedan. Då hade du invänt mot MKB-rapporten. Trots alla invändningar antogs rapporten idag av miljöministeriet. Nu är du här igen. Hur kommer du att utvärdera det och varför är du här idag? ”

Du vet, tiotusentals människor har ansökt om MKB-rapporten. I dag har ministeriet beslutat att acceptera MKB i denna fråga. Det är faktiskt inte ett fantastiskt beslut för oss. Vi kommer att fortsätta följa processerna ögonblick för ögonblick. Först och främst orsaken till utvecklingen idag; Jag kommer att invända mot de väntande planerna. 100.000 planerna, ett beslut fattades av ministeriet för Istanbuls invånare oregelbundet, utan någon offentlig delning, utan att ha tagit åsikter från samhällets komponenter, intressenter om processen utan att diskutera bidrag från den nya Istanbul-administrationen till processen. Processen med att ändra planen på 100.000 XNUMX, kallad stadens konstitution, stadens oändliga regler, gjordes i stil med att skräp skynda och stoppas. Det finns en upphängningsperiod fram till slutet av denna månad och jag kommer att presentera min invändning mot denna plan idag. Jag kommer att ge mitt invändningar inom ramen för sjuksköterskans lag. Vi kommer att överklaga; men vi avslutar inte processen här. I MKB-rapporten har samhället, individer, IMM, andra institutioner, icke-statliga organisationer rätt att öppna en domstol inom ramen för nationell lagstiftning. Jag kommer personligen att utöva min rätt att öppna en domstol för denna fråga. Jag vet att samhället kommer att använda det på högsta nivå. t.ex. Jag anser att alla Istanbulites i slutet av denna månad kommer att offra för att utöva sin rätt att invända mot denna plan. De kommer också till representanterna för ministeriet för stadsplanering och kommer att lämna sina invändningar. Sedan, processen relaterad till planen, efter att avbrytningsprocessen är över, efter att beslutet fattats finns det en domstolsprocess om detta är negativt. fram till slutet av den juridiska vägen, med större engagemang och stöd från Istanbul, som är en viktig problem i Istanbul och som kommer att påverkas helt framtiden, för mig, kommer det största sveket konceptet att hållas i Istanbul (som förrådde begreppet Turkiet dagordningen vi passar Du vet vem som sitter, du vet vem som sa: 'Vi har förrått' men detta förråd är många gånger mer. Vi försöker hjälpa dem som försöker fatta detta beslut och att återlämna dem från det stora misstaget. Med denna aspekt kommer de att se både invändningar och juridiska processer, alla våra juridiska rättigheter, och vi kommer att fortsätta använda miljoner människor fram till slutet.

“Jag kommer att fortsätta till vägledning”

"Det fanns hundratals invändningar mot MKB-rapporten ..."

Det fanns tiotusentals invändningar, inte hundratals. Enligt min åsikt tror jag inte att de har gjort ett försök att förstå arbetets anda. Det handlar om vart du vill åka. Om du vill gå någonstans med samhället, hör du varje röst i samhället. Det handlar om att dina uppfattningar är tydliga. Just nu vet jag från början i processen, jag gör det, oavsett om du vill ha det eller inte, det är en form av uppfinningen. I det avseendet tänker jag inte ens lämna dessa invändningar, granska dem, se och känna. Trots allt tror jag att advokaterna som är utbildade vid universiteten i detta land kommer att svara på en så farlig process, även med det oroliga rättssystemet, och att vi kan försvara våra rättigheter genom lag. Jag väntade på detta beslut i MKB. Jag är inte alltför hoppfull i planen; men återigen hoppas jag att det kommer att finnas tiotusentals invändningar. Från och med idag kommer volontärer i Istanbul att göra sina ansökningar till kvinnor, män och ungdomar här enligt lagen om medborgarskap. Men den rättsliga processen efter det är mycket viktig. Jag kommer att fortsätta min vägledning i den meningen. Detta är motsvarigheten till den skyldighet som Istanbul rättfärdiga till mig.

”VI HAR EN BESLUT OM HÄSTENS KÖP”

”Höjden på det belopp som kommer att frisläppas från İBB: s fall angående phetoner talas också. Vad är den senaste situationen med vagnar? Och vad skulle du säga till kritiken om dessa pengar? ”

Istanbul har många ackumulerade problem. Detta är ett av de ackumulerade problemen. Med andra ord är frågan om pheton inte ett problem som har inträffat från igår till idag. Fayton är en kultur som också ingår i traditionerna på öarna. Låt oss understryka detta. Vi ignorerar inte detta. Men denna process, som har hanterats dåligt i årtionden, har nått en punkt där ingen av oss kunde passa in i samvete för någon del av samhället. Tyvärr användes denna process negativt på öarna. Detta gör ont. Vi har gjort våra ansträngningar för att hitta en lösning på denna fråga i månader. Du kan förstå vår delikatess och noggrannhet här. Håll en gigantisk fråga som berör hela Istanbul, utan att diskutera den på en offentlig plats, och lägga den framför nationen som "klapp", vi åker till och med till öarna många gånger, pratar med företagets intressenter, gör workshops och löser all social dynamik om hur Vårt arbete med att mobilisera och använda demokratiska metoder är faktiskt ett exempel. I slutet av dagen; Vid den tidpunkt då vi anlände tog vi ett beslut att fatta ett beslut i parlamentet. Vagnar har rätt från tidigare till nutid. Så idag har phetonerna där ett marknadsvärde. Vi, vid detta marknadsvärde, bör fatta ett beslut att inte bli offer för de människor som tjänar sitt arbete som arbetare, de kommer att göra alla transportprocesser som sina egna tjänster, de kommer att tillhandahålla transporttjänster som Istanbul Metropolitan Municipality och IETT, Vår institution har förklarat sitt yttrande om att ge 250 tusen TL till ägare av vagnar. Vår församling uppgav att det skulle vara bättre att ge 300 tusen TL per vagn, genom beslut av alla politiska partier. Vi kommer nu till den här applikationen. Vi har beslut om att köpa hästar också. Vi träffar dem också med guvernörens kontor, jordbruksministeriet och de berörda människorna. Vi samarbetar med underhåll och processer av dessa i lämpliga studs av jordbruksministeriet. Verkligen exakt transporteras hästar dit, bussarnas rättigheter betalas och det nya transportsystemet är lämpligt för öarna, vi förorenar inte miljön, vi förbereder också en tävling i detta avseende genom att utforma olika elfordon i turistisk mening. Tjänsten kommer också att tillhandahålla denna övergång från aksatam. Jag vet också att det finns en folkmassa på öarna som älskar vagnar utan att skada någon, skada dem. Jag vet också att detta är en tradition. Jag känner också detta, men det är den praxis som vi har åtagit oss i detta skede. Låt oss dela detta med allmänheten.

"VI VILL INTE VÄLJA SÅ DET"

”Du har begärt att träffa presidenten. Du gav det i brevet. Ett svar kom? ”

Jag önskar att det var ett omedelbart svar. Vi begärde också det första mötet med vår president i Ankara, men han planerade att träffa 30 storstadskommuner. Detta var ett möte mellan kommunerna. Tyvärr, i det första, ett möte med en trasig ordförande som inte var känd hur det stod på dagordningen, och i det andra, en okänlig mötesmiljö på dagordningen. Vi vill inte vara så här. Irriterande. Men låt mig säga detta; I stället för att denna process skulle hända, var det mest användbara för mig att ge vårt fyra sidor brev där. I mitt brev skrev jag att det finns människor som vill att kanalerna mellan IMM och centralregeringen ska brytas, detta bör korrigeras och detta bör inte tillåtas. Jag berörde några frågor. Det är inte som vissa skrev i tidningen. Jag kommer inte att berätta om Kanal i ett 4-sidigt brev. Jag skulle vilja förklara det ämnet ansikte mot ansikte. Jag vill prata ansikte mot ansikte, jag vill ge en genomgång, Istanbul i dag och i morgon har vi velat överföra dem genom en mycket trevlig språk, Istanbul som chefen för Metropolitan, Turkiets högsta någonsin rösta valt antal som borgmästare i samtal med Turkiets president i Istanbul Jag vidarebefordrar min begäran. Det beslut som ska fattas nästa, samvete och rättviseskänsla tillhör herr president helt. Jag väntar på mitt svar på nyfiken och uppriktigt sätt för befolkningen i Istanbul.Jag har inte fått något svar än.

”ALL INFORMATION SOM GET AV MINISTERNA ÄR FEL”

"Vilka titlar fanns det i Kanal Istanbul-brevet som du gav presidenten?"

Enligt min åsikt är de faktorer som hindrar vårt sunda förhållande uttalanden som är felaktiga av presidenten på vissa områden. Om du söker efter ett exempel; ”Imamoglu avbröt tunnelbanan. Eller så har vi inga vattenproblem. Eller så fanns det inte ett enda århundradets rörelse i processen relaterad till Kanal Istanbul. ” All information från dessa ministrar är fel. Jag använder tyngre uttryck och det passar inte. Det var ett brev om att allt detta inte hände och hur dessa förbindelser skulle genomföras. Kanalen är inte något att berätta med brev. Men jag uttalade att jag vill förklara alla problem i Istanbul ansikte mot ansikte.

"President Erdoğan sa:" Det skulle inte vara rätt att säga i brevet, det finns andra saker också ... "

Jag sa det redan, jag sa det redan. Naturligtvis är brevet privat. Han sa rätt. Vi förväntar oss det speciella, det privata mötet: Ekrem İmamoğlu. Borgmästare i Istanbul Metropolitan Municipality.

“ANALYS AV REPUBLIKANSKA LANDLANDRÖRNINGARNA”

”Det fanns rapporter om att många människor, inklusive mamman till Emiren i Qatar, köpte mark på Canal Istanbul-rutten. Nu, president Erdogan, "Det är inte sant att Emiren i Qatar 'mor köpte marken; men vissa CHP-medlemmar sägs ha köpt en tomt från den rutten. "

Vi är glada över att vi har informerat republikens president korrekt. Eftersom ministeren också sa "Det fanns ingen landrörelse". Men vem vi fick från landet, som röstade för CHP, som röstade för AK-partiet; vi vet inte vem som är med AK Party och vem är med CHP. Qatari eller något annat berör inte mig. Hyran som skapas där omvandlas till en tomtrörelse av någon i förväg och vet var man ska köpa den. Jag tror att herr president bör analysera den. Inte vem är parti, vem är AK-parti och vem är CHP.

"GÖR KONSULTANTERNA SOM GÖR INTRESSEBESLUT att vara en plats för tillbedjan?"

”I går antogs ett beslut från parlamentet. CHP-gruppens begäran om att få en plats för tillbedjan för Cemevi befanns inte vara lämplig. Cemevleris beslut att dra nytta av städning och liknande tjänster kostnadsfritt fattades. Kommer du att göra veto mot detta beslut? ”

Låt mig säga detta en gång; Oavsett om detta beslut kommer eller inte, är dessa frågor naturligtvis de saker som IMM kan göra inom dess myndighet. Befolkningen i Istanbul har en känsla av spiritualitet och en känsla av jämlikhet. Processen att cemevis är platser för tillbedjan kan inte vara lika andlig tillfredsställelse som det sägs i lagen i Istanbul som "Ja, det är det". Med andra ord, jag ville att IMB-rådgivarna skulle leva och känna det. Det sägs: "Herr, varför lämnade İmamoğlu inte denna framställning?" Låt församlingen göra detta. Om İmamoğlu gav det då, 'Se, han använder det på jobbet. Han skapar verktyg för politik. "Vi gjorde inte," Varför gjorde han inte det? " Det här är frågorna om att skapa en mycket rolig agenda. "Herr, teologer bestämmer om en plats kommer att vara en plats för tillbedjan" Vilka teologer? Teologer som fattar beslutet av intresse? Vilka? Plus, hur sant är det för en teolog med en tro att besluta om en annan tro? Hur kommer någon annan att bestämma formen för den plats som miljontals Alevi-medborgare har accepterat som en plats för tillbedjan i århundraden? De som hänvisar till lagen fattade dessa beslut inom alla rättsliga områden. Jag är mycket ledsen och jag är mycket ledsen för diskussionerna. IYI Group Group Vice President påminde mig om en mycket vacker Hadith. Ja, vi är människor som trodde på en profet som sa "Hela jorden är en plats för tillbedjan". Även om detta kunde göras på detta sätt, var jag mycket ledsen för de två parterna som inte kunde ta denna chans. Men jag kommer att fortsätta att kämpa.

"Vad ska du göra?"

Du kommer att se honom i tid ...Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar