Ilgaz 2- Yurduntepe Ski Center öppnade för service

ilgaz sovsal skidcentrum öppnades för service
ilgaz sovsal skidcentrum öppnades för service

Ilgaz 2- Yurduntepe Ski Center, som har den längsta landningsbanan i västra Svartahavsregionen, öppnades med deltagande av inrikesminister Süleyman Soylu, biträdande minister för kultur och turism Nadir Aplarslan och Kastamonu guvernör Yaşar Karadeniz och Zehra Karadeniz.

Förutom öppningsprogrammet Çankırı guvernör Hamdi Bilge Aktaş, Zonguldak guvernör Erdoğan Bektaş, Kastamonu vice Metin Çelik, tidigare parlamentsledamöter Mehmet Yıldırım och Murat Demir, Garrison Commander Personaldirektör Gamze Aydoğdu, borgmästare Op.Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, ordförande för förvaltningsdomstolen Berkan Ayturan, ordförande i advokatbyrån. Özgür Demir, vice guvernör Ünal Kılıçarslan, Vedat Yılmaz, biträdande guvernör Mustafa Taş och İbrahim Çenet, distriktsguvernörer, provinspolischef Necati Denizci, provinsiella Gendarmerie befälhavare Gendarmerie Överste Mücahit Avkıran, distrikts borgmästare, politiska partiets generalsekreterare Tahir Zafer Karahasan, chefer för offentliga institutioner och organisationer, icke-statliga organisationer och många personer deltog.

Ceremonin, som började med respekt för att läsa nationalsången, fortsatte med protokollanföranden.

Inrikesminister Süleyman Soylu i sitt tal; ”Med detta vackra tillfälle kom vi tillsammans med lyckan att ge en annan bra service till Kastamonu. Vi träffade dig. Må jag berömma er alla med respekt och tillgivenhet. Jag önskar att öppningen av Ilgaz 2 Yurduntepe Ski Center kommer att vara lyckligt och lyckligt för vår Kastamonu, vårt idrottsliv, vårt turismliv och våra vackra landsmän. Jag vill återigen tacka er för ert bidrag till genomförandet av denna anläggning, som har ställts inför ett antal rättsliga problem som förväntas vara slutförda under en lång tid. .

Guvernör Yasar Karadeniz i sitt tal; Anım Kära minister Kära guvernörer, kära vice, kära vice minister, uppskattade borgmästare, värdefullt protokoll, kära gäster, kära kollegor, värdefulla medlemmar i vår press. Välkommen. Vår stad har en betydande potential inom turism som i många andra sektorer. För att aktivera denna potential har betydande framsteg gjorts i investeringar för olika typer av turism, många av dem har tagits i drift och vissa anbuds- och byggprocesser fortsätter. Utvecklingen av transportanläggningar Det faktum att det var kulturhuvudstaden i den turkiska världen 2013 och fortsättningen av uppföljningen av varje etapp i turistverkstaden som hölls 2 påskyndade dess acceleration inom turismen i vår stad. Insatserna har påskyndats för att utveckla den lokala sektorn för produkter och souvenirer, som är en viktig del av turismen. Antalet produkter med geografisk beteckning 2018 i 2017-2017 i dag 'bort för att Ankara med Turkiet har bosatt sig i den 2: e raden. Tillämpningen av 12 produkter väntar också på ministeriet. Resultaten från studierna började tas. Det totala antalet boende ökade från 5 tusen 18 till 2017 tusen 451 och ökade med 2018% 523 till 2019 tusen. Ilgaz 46 Yurdun Tepe Ski Center är en viktig anläggning byggd för detta ändamål. Byggandet av anläggningen, som slutfördes 763 på grund av laglig tvist, avslutades i slutet av 2 genom att nå en konsensus under 2015. Yurdun Tepe Ski Center, som vi kommer att öppna i dag, har finansierats med stöd av TOTO-organisationen, Ministeriet för ungdom och idrott och Ministeriet för kultur och turism tillsammans med resurserna för den särskilda administrationen. Kära minister, jag vill uttrycka min tacksamhet till era gäster och alla våra gäster för deras deltagande i öppnandet av en viktig anläggning för Ilgaz. Jag vill tacka alla kollegor, särskilt personalen vid den särskilda provinsiella administrationen, för att de stöttade byggandet av ministeriet och institutionerna, och önskar min respekt och kärlek till alla som önskar att Ilgaz 2017 Yurdun Tepe Ski Center ska vara lyckosamma och lyckosamma för vår stad och vårt land. ”

Efter talarna följdes inrikesminister Süleyman Soylu, guvernör Yasar Karadeniz och bandklippning med deltagande av protokollet av det provinsiella direktoratet för ungdoms- och sportskidshow utfördes av idrottare.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar