IMM: s förklaring om Kanal Istanbul Samarbetsprotokoll

IMM: s förklaring om Kanal Istanbul Samarbetsprotokoll
IMM: s förklaring om Kanal Istanbul Samarbetsprotokoll

Efter avvisningen av rättegången som inlämnades av 9 professionella kamrar 2018 med annulleringen av Channel Istanbul-samarbetsprotokollet undertecknat mellan IMM-miljöministeriet och urbaniseringsministeriet för transport och infrastruktur kom en förklaring från IMM. kommun SözcüMurat Ongun, avvisningsbeslutet i fallet innan beslutet att dra sig ur IMM sade.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) SözcüMurat Ongun, TMMOB'a öppnade av 9 kammare, och Istanbul Istanbul avvisade ärendet i fallet om annullering av protokollet innan IMM: s beslut om återkallelse sa.

Ongun, "IMM beslut om återkallelse, genom överklagandet av de klagande kamrarna kommer att utvärderas av den regionala domstolen i högre domstolen." Han sa.

Vad har hänt?

Stämningen som inlämnades av 9 professionella kamrar 2018 med begäran om upphävande av Channel Istanbul-samarbetsprotokollet undertecknat mellan IMM-miljöministeriet och urbaniseringsministeriet för transport och infrastruktur avslogs.

Domstolen fann protokollet i enlighet med lagen och de professionella kamrarna meddelade att de skulle överklaga beslutet.

Uttalandet från Cevahir Efe Akçelik, sekreterare för TMMOB Istanbul provinsiella samordningskommitté, är följande:

Dava Som TMMOB under 2018 avvisades rätten som vi lämnade in för annullering av samarbetsprotokollet Kanal Istanbul av domstolen och säger att det inte finns någon överträdelse av lagen i ärendens ämne. Den rättsliga processen angående annullering av protokollet är emellertid ännu inte klar.

Som TMMOB och dess anslutna kammare har vi slutfört våra förberedelser för överklagande. Domstolen baserade sig på försvaret från den tidigare administrationen av Istanbul Metropolitan Municipality som redogjorde för att saken skulle avvisas. Vi hoppas att beslutet kommer att förändras under överklagandeprocessen. ”

Kanal Istanbul introduktionsfilm

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar