Historisk Karaköy-tunnel stängd 19 januari

historiska karakoytunnlar stängda på spisen
historiska karakoytunnlar stängda på spisen

Den historiska tunneln, som transporterar passagerare mellan Karaköy och Beyoğlu, kommer att stoppa sina resor den 19 januari på grund av underhåll och reparationsarbete för att ge bättre service till Istanbul-invånarna. Transport mellan Karaköy och Şişhane tunnelbanestation kommer att tillhandahållas av busstjänster som drivs av IETTs generaldirektorat under den period då den historiska tunnelbanelinjen är stängd.


Historisk tunnel, som är den näst äldsta tunnelbanan i världen och förbinder Karaköy och Beyoğlu på kortaste sätt, har tjänat sedan 1875. Tunneln transporterade nästan 5 miljoner passagerare förra året.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar