Hej till ett nytt år

Kontakta Ali direkt
Kontakta Ali direkt

TCDD General Manager Ali İhsan Uyguns artikel ”Hej till ett nytt år Ra publicerades i januari 2020-numret av Raillife magazine.


TREDJE ARBETEN AV TCDD GENERAL MANAGER UYGUN

Nytt år innebär nya mål och ny spänning.

Efter ett år med framgång kommer 2020 att bli ett år där vi tar stora steg i ett antal viktiga projekt.

Växande marknader och ökande internationell handelsvolym påverkar också utvecklingen av järnvägssektorn och kräver nya initiativ och stora investeringar.

Den somut One Generation och One Road Project olan som kommer att bidra till framtiden för transporter i Eurasien är det mest konkreta exemplet på denna strategi. Med besöket i Kina under andra halvan av december 2019 etablerade vi grunden för mycket viktiga kommersiella förbindelser för vårt land inom transittåg. Vi kommer att fortsätta vår transittrafikverksamhet som kommer att bidra till vår ekonomi utan att sakta ner.

När vi överväger järnvägstransporter ur detta perspektiv, kommer våra höghastighetsjärnvägsprojekt som kommer att föra öster och väster om vårt land uppmuntra oss att gå till framtiden med hopp och beslutsamhet.

Vi uppnådde 95% fysiska framsteg inom infrastrukturbyggandet av Ankara-Sivas YHT-linje. Vi kommer att starta provkörningar under de kommande dagarna och börja arbeta under första halvåret 2020. Således kommer vi att minska järnvägstransporterna mellan de två städerna från 12 timmar till 2 timmar.

Dessutom fortsätter våra byggarbeten i alla delar av höghastighetsbanan Ankara-Izmir. Vi strävar efter att slutföra avsnittet Polatlı-Afyonkarahisar i slutet av 2021 och Afyonkarahisar-Izmir i slutet av 2022. Således kommer vi att minska järnvägens resetid mellan Ankara och Izmir från 14 timmar till 3 timmar och 30 minuter.

Jag önskar att år 2020 kommer att vara till nytta för vår nation, vårt land och våra järnvägar.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar