Borgmästare Güler inspekterade Çambaşı Plateau Bungalow House

guler cambasi yaylasi bungalowhus undersökta
guler cambasi yaylasi bungalowhus undersökta

Borgmästare i Ordu Metropolitan Municipality Mehmet Hilmi Guler, Kabaduz-distriktet på Çambaşı-platån byggd i utredningarna som hittades i bungalowerna.

Bungalowerna, som nyligen öppnades på Çambaşı Plateau, fick uppskattningen av alla från 7 till 70 som ville komma undan stadens stress. Bungalowerna som lockar uppmärksamhet med sin komfort och sin speciella design förvånar de som ser medborgarna med sin unika naturutsikt. Samtidigt tillhandahåller de snömotorerade bungalowerna transport till medborgarna medan de njuter av en unik resa.

"NOT från Turkiet, FRÅGAR de att NERESİ BUR finns i världen"

De bungalows är bara uttryck föra röst projekt i världen, inte bara i Turkiet Army Metropolitan borgmästare Dr. Mehmet Hilmi Güler sa: ”Vi fortsätter våra ansträngningar för att förbättra vinterturismen i Ordu och göra Ordu livlig under varje säsong. I detta sammanhang byggde vi bungalows på Çambaşı Plateau, som är en av Ordus favoritplatser under sommaren och vintersäsongen. Denna plats har designats noggrant. Ingen komfort. Med öppningen av bungalowerna visade alla stort intresse från 7 till 70. Inte bara från Turkiet, de frågar var är att härmed världen. Fram till maj är alla våra reservationer fulla. Därför kommer vi att lägga till nya till bungalowerna efter stor efterfrågan. Det är ett extraordinärt verk. Om jag behöver ange en anteckning till bungalowerna är det ett 5-stjärnigt hotell

“5 STJÄRNINGShotell som stiger till femte våningen”

Ordförande Güler sade att löftena hålls en efter en. 5 Våra 5-stjärniga hotellarbeten fortsätter i Çambaşı Yaylamız. Den grova konstruktionen är klar och femte våningen nås. Därefter kommer miljöregler att initieras. Våra dammarbeten fortsätter här. Med våra projekt går Ordu snabbt mot att bli en Ordu-stad. Vi håller våra löften ”.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar