Gaziantep blå privata offentliga bussar bytte till poolsystemet

gaziantep blå privata offentliga bussar går till det nya systemet
gaziantep blå privata offentliga bussar går till det nya systemet

Gaziantep Metropolitan Municipality har implementerat nya flygningar i blå privata offentliga bussar för nyetablerade stadsdelar och ökade krav på kollektivtrafik, ändrat systemet och bytt till poolsystemet.


Metropolitan Municipal Transportation Department tryckte på knappen för behovet av kollektivtrafik födda i nyetablerade och utvecklande stadsdelar i staden. Medan antalet resor ökades med arrangemanget förändrades systemet. I detta sammanhang bytte 19 privata privata bussar i 184 linjer till poolsystemet efter gula privata offentliga bussar. Med det nya systemet kommer kollektivtrafiksystemet att ges i bättre kvalitet, effektiv och medborgartillfredsställelse. Med systemet som startar lördagen den 25 januari 2020 kommer fordon och fordonets utrustning att förnyas och inspektioner genomförs mer regelbundet.

Metropolitan Municipality skapade också nya linjer för att tillgodose Beykent, Güneykent, İbni Sina, Karataş, Mavikent, Bülbülzade, Yeditepe, Beştepe, Şirinevler, Seyrantepe, Perilikaya, Göktürk, Ertuğrul Gazi och Kuzeyşehir, som är nyutvecklade i staden befintliga rader reviderades. Med dessa linjer kommer stadstrafiken att bli avslappnad.

NYA REGLERADE LINJER

Linjerna med blå offentliga bussar med arrangemanget som görs av Metropolitan är följande: Linje 1; Busstation - Industri, linje 2; Busstation - Yeditepe, linje 3; Gazikent- Mavikent, linje 4; Gazikent- Yeditepe, linje 5; Gazikent- İnönü Caddesi, linje 6; Busstation - Barnasjukhus, linje 7; Busstation-kyrkogården, linje 8; Karacaahmet Şehitkamil Wedding Hall - Karataş Line 2, No. 9; Busstation - New Courthouse - Karataş 2 Line 10; Otogar Karşıyaka- Karataş Line 2, Line 11; Busstation- Kayaönü- Karataş Linje 2, linje 12; Serinevler- Karataş linje 1, 13; Üçoklar- Brigade, linje 14; Düztepe- Karataş linje 2, linje 15; Üçoklar-kyrkogården, rad 16; Karataş- University-Bus Station, Line 17; Beykent Toki- Karataş1 och 2, linje 18; 60. Yıl Mahallesi- GATEM, rad 19; Girne grannskap- Balıklı-parken.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar