Framtida nationella idrottare höjer sig i Zigana Ski Center

framtida nationella idrottare växer i zigana skidort
framtida nationella idrottare växer i zigana skidort

Gümüşhane ungdoms- och sportdirektorat erbjuder skidträning för mer än 100 studenter i Zigana Ski Center med utbildare under läsåret 2019–2020.

Transport, mat, utbildning är välkomna


Beläget i Gumushane Torul distriktsgränser, Turkiet och östra Svarta havet, en av de viktigaste skidanläggningarna i regionen Zigana Silver Ski, Gumushane, ungdomsfrågor och idrott inom den givna skidträning av tränare mer än 100 studenter skidutrustning, det ger också transport och matplats.

Provinsdirektör för ungdom och sport, Mücahit Atalay, uppgav att staden har potential för skidgrenen och sa att Gümüşhanes namn tillkännagavs med den nationella idrottsman nen Muzaffer Demirhan.

Direktör Atalay uppgav att mer än 100 studenter fick skidträning och sa till vår tidning: ”Det började med överflödet av halvårsferien. Som i alla våra anläggningar var vår skidort efterfrågad långt utöver vad vi förväntade oss. Vi kommer att erbjuda skidträning för cirka 100 studenter under semesterstoppet. Vi tar våra barn med tjänster, tar dem med till skidorten. Våra tränare ger sina skidträning. Vi välkomnar också lunch. På kvällen lämnar våra tjänster barnen tillbaka till sina hem. Vi har mycket framgångsrika skidbussar. Vi tillhandahåller skidträning till våra barn under överinseende av våra tränare. ”

"Vi vill lyfta upp nya viktiga"

Atalay sa: ”Gümüşhane är en provins med potential för skidåkning. Vår kärlek och nyfikenhet för skidåkning gläder oss också. Gümüşhane tillkännagav sig i skidgrenen med vår nationella idrottare Muzaffer Demirhan. Vår önskan är att kunna träna nya Muzaffers. En av de viktigaste funktionerna hos våra praktikanter som vi tog i år är att de är yngre. Förhoppningsvis strävar vi efter att ta fram elitidrottare som kommer att tillkännage vår stad och representera vårt land. Jag hoppas att vi kommer att göra det på kort tid. ”

Han påpekade att våra barn som inte åker skidor inte är professionella bland dem. Manager Atalay sa att deras syfte är att lägga till nya namn i idrottshallens pool.

"Vi vill lägga till nya namn till Sportspoolen"

Manager Atalay sa: ”Vårt mål är att lägga till nya namn i idrottshallens pool. Förutom några av de 100 elever vi har tagit här, har vi barn som aldrig har börjat åka skidor och precis börjat åka skidor. När skolorna stängdes förde vi eleverna till Zigana Ski Center för att erbjuda skidträning. Under semestern tillhandahåller vi skidträning till våra barn, och sedan planerar vi att fortsätta träna med de elever vi kommer att välja, så länge säsongsbetingelserna tillåter det. ”

Ungdoms- och idrottsdirektör Atalay fortsatte sina ord på följande sätt: ”Efter att våra tränare har förts till ett visst skede under övervakning av våra tränare, införandet av material som används i skidåkning, riskerna för barnen och vägledning av våra tränare. Våra barn är också mycket bekymrade och flitiga. Våra tränare är mycket nöjda med barnen. ”

"Det fanns allvarliga sportinvesteringar på 15 år"

Atalay underströk att våra föräldrar är nöjda med sina krav och sade: ”Under de senaste 15 åren har mycket allvarliga sportinvesteringar gjorts. Han fick sin del av dessa investeringar i vår stad. Det som gör en anläggning värdefull är användningen av människor. Ju fler människor använder den, tjänar anläggningen dess syfte. Jag vill ringa våra medborgare. Det finns filialer i våra anläggningar och salonger som tilltalar alla åldersgrupper. Håll dem i våra barn och ta dem att spela sport, "sa han.

Studenten i sjätte klass Tuna Kerem Kızılet uppgav att hon kom på skidor i ung ålder och sa: ”Vi får skidträning med våra lärare. Vi gick in i semesterstoppet, vi passerar semestern inte med datorn utan genom att glida och ha kul. Vi hade vänner som deltog i tävlingarna. Jag uppmanar alla våra vänner att stiga upp från datorn och glida. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar