SAMULAŞs medvetenhetsprojekt för framtida generationer fortsätter

SAMULAŞs medvetenhetsprojekt för framtida generationer fortsätter
SAMULAŞs medvetenhetsprojekt för framtida generationer fortsätter

Inom ramen för çocuklar Future Generations Awareness ”-projektet vid SAMULAŞ A.Ş., informerades barn om reglerna som ska följas för att använda kollektivtrafik säkrare och fördelarna med kollektivtrafik till staden, miljön och den nationella ekonomin.

Eler Dagens små är morgondagens stora. ”Dereler Primary School besökte denna vecka. Efter utbildningen sa klassrumsläraren Hacı Doğan, orum Jag tror att din aktivitet är mycket fördelaktig och permanent för barn. Lärande genom att göra och uppleva är alltid bättre än teoretiskt lärande. Jag tror att detta projekt kommer att bli mer framgångsrikt, särskilt i byskolor. Vi tackar alla som har bidragit

Inom ramen för det utbildningsprojekt som vi startade den 25 oktober 2019 fick cirka 12 elever i 500 skolor möjlighet att tillämpa kunskapen de lärde sig på ett roligt och lärorikt sätt genom att komma på buss, spårvagn och linbana efter den utbildning de fick i sina klasser. "Future Generations Are Awareness" -utbildning och aktiviteter kommer att fortsätta i olika skolor under de kommande dagarna.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar