Kommer det att hållas en folkomröstning för Istanbul?

-knappen trycktes i istanbul
-knappen trycktes i istanbul

Medan en grupp chefer i AKP krävde folkomröstning för Kanal Istanbul fattades det slutliga beslutet. Det regjerande partiet kommer inte att gå till en folkomröstning.

En grupp i AKP och IMM: s president Ekrem İmamoğlu förslag till folkomröstning om Kanal Istanbul inledde en ny debatt.

Neutral News AgencyEnligt Mehtap Gökdemir tar AKP inte en varm titt på folkomröstningsförslaget och kommenterar ämnet Kanal Istanbul: 9 är det val vi beskriver det. Vi förberedde oss för generalförsamlingen. Vid generalförsamlingen där valet berättade republikens president Kanal Istanbul om talet på torget och vi har information. ”

"Det finns inga bestämmelser om folket"

”Vilket vi kommer att fråga, hur många. Hittills har alla Osmangazi, Marmaray, Eurasia-tunneln, 3: e bron, 3: e flygplatsen och megaprojekten mött alla invändningar och som ett resultat har de sett stor fördel inför våra medborgare. Dessa invändningar har inga pengar för allmänheten ”.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar