Fiat Concept Centoventi ställdes ut på CES 2020!

Fiat Centoventi
Fiat Centoventi

På Consumer Electronics Show - CES 2020 presenterade Fiat det innovativa och moderna elektriska konceptet Fiat Concept Centoventi. Konceptbilen "Centoventi gören", som väckte stor uppmärksamhet vid CES 2020, världens största konsumentelektronikmässa i Las Vegas, förbereder sig för att ge en unik lösning på behoven för elektrisk rörlighet. Concept Centoventi, som utvecklades speciellt för Fiat: s 120: e år och som först visades vid den 89: e bilmässan i Genève, representerar den senaste punkten i varumärkets långa historia med dess modulära och miljömässiga struktur.

Fiat ställde upp Concept Centoventi på Consumer Electronics Show - CES 2020 i Las Vegas, USA. Centoventi, Red Dot design-prisbelönta konceptet av Fiat Chrysler Automobiles (FCA), som kombinerar elfordonsteknologier med anpassningsbara lösningar, återspeglar varumärkets vision om elektrisk transport; Det lockade besökarnas uppmärksamhet med sin modulära struktur och tekniska funktioner. Konceptet, som tar sitt namn från ordet Centoventi, som betyder yüz hundra tjugo ada på italienska, förbereder sig för att erbjuda en obegränsad upplevelse av personalisering och bär kunskap och erfarenhet av varumärket från 120 år framöver.

"Med Centoventi kommer" Makeup "att ändra termen"

Med sin visning vid CES 2020 kommer Fiat Concept Centoventi, som har visats för första gången på den nordamerikanska marknaden, att produceras på ett sådant sätt att det kan anpassas helt efter användarens smak och behov utan några anpassningsbegränsningar. För att förenkla produktionsprocessen är bilen planerad att tillverkas endast i en typ och i en färg. Slutanvändaren kan anpassa bilen med fyra olika taktyper, 4 olika stötfångare, 4 olika fälgar och 4 olika ytterutrustning med programmet '4U'. Bilar gillar moderna apparater; Med sina exteriörfärger, interiörarkitektur, flyttbara och tillagda takstruktur kan infotainmentsystemet vara helt unikt strukturerat. Fiat Centoventi behöver inte vänta på uppdateringar som den nya versionen, specialserien eller smink. På begäran kan användaren uppdatera sin bil när som helst genom att göra önskad ändring. Fiat Centoventis sortiment är modulärt. Tack vare den innovativa batteriarkitekturen kan fordonsområdet variera från 4 till 100 kilometer beroende på den avsedda användningen.

Kişisel-anpassning i varje detalj ”

Concept Centoventi ger en ny inställning till bilvärlden, som håller på att gå över till elektriska lösningar, som på 500-talet, då Fiat ledde en industriell och kulturell revolution med sin 1950-modell med revolutionerande designfunktioner. Den omvandlas till en modern skärmad socialmediaenhet monterad på bakluckan och markerar en annan milstolpe i fordonssektorn. Konceptet är designat med bildelning och nya urbana transportsätt i åtanke och har en skärm som vetter mot vindrutan i cockpiten. Displayen kan spegla meddelanden som "full, tom eller betald parkering". Dessutom tillåter en stor skärm på bakluckan användaren att dela sitt budskap med omvärlden. När fordonet är på väg visas bara Fiat-logotypen, men efter att den har stannat kan föraren byta till ”messenger” -läge för att skapa ett nytt meddelande.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar