ESHOT Budgivning för att köpa reklam på bussar

eshot bjuder på reklam för bussar
eshot bjuder på reklam för bussar

Izmir Metropolitan Municipality ESHOTs generaldirektorat erbjuder rätten att använda bussar, hållplatser och överföringscentra för reklamändamål i fem år. Anbudet kan ses direkt på ESHOTs webbplats.


ESHOTs generaldirektorat bjuder in rätten att använda för 4 998 900 busshållplatser och 5 bussar under fem år. Anbudet för reklam kommer att hållas onsdagen den 14.30 februari kl XNUMX:XNUMX i huvudkontorets byggnad.

Företaget, som vann anbudet, kommer att upprätta ett passagerarinformationssystem med totalt 1820 ljud- och videoinformationsplattformar i bussinredningar, hållplatser och överföringscentra.

Den uppskattade kostnaden är mer än 48 miljoner

Enligt artikel 2886-a i lagen om offentlig upphandling nr 35 har det uppskattade priset för det anbud som kommer att hållas med ett stängt anbudsförfarande beräknats till 48 miljoner 274 tusen 440 TL exklusive moms. Det provisoriska beloppet fastställdes till 1 miljon 448 tusen 233 TL.

Dokumentet, som innehåller information om kriterierna för deltagande i anbudet, kan ses kostnadsfritt på ESHOTs generaldirektorat för inköp. Verkliga eller juridiska personer som vill delta i anbudet måste få detta ESHOT-godkända dokument för budgivning på 2 XNUMX TL.

Tidsfrist 5 februari

Tidsfristen för inlämnande av anbuden tillkännagavs onsdagen den 5 februari kl 14.30:XNUMX. Förslagen måste lämnas till ESHOT: s generaldirektorat för stödtjänstens avdelningens redaktionskontor fram till detta datum.

Kan ses på internet

Anbudet, som också kan ses live på ESHOTs webbplats, kommer att hållas onsdagen den 5 februari kl 14.30:XNUMX i ESHOT-rådets möteshall.

Alla anbud på ESHOT kommer att sändas direkt

I enlighet med öppenhetsprincipen beslutade ESHOT: s generaldirektorat att publicera alla anbud från och med nu. Inom ramen för anbudsprogrammet som tillkännages på ESHOT: s officiella webbplats kan auktionerna som följer med dagen och tiden följas av en direkt sändning från sajten.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar