Online-påfyllningsperiod började på Diyarkart

diyarkartta online-fyllningsperiod startade
diyarkartta online-fyllningsperiod startade

kollektivtrafikprojekt i Turkiet kommer att vara ett exempel för liv passera Diyarbakir Metropolitan kommun borgmästare och guvernör Hasan Basri V. Güzeloğlu'nun tog mer bekvämlighet till en ny ordning för medborgarna. Med den nya applikationen 'Diyarkart' som används i kollektivtrafik i staden kan fyllas på nätet med kredit- eller betalkort.


Diyarbakır Metropolitan Municipality, borgmästare för guvernören och Metropolitan Mayor Hasan Basri Güzeloğlu'nun ordningen för kollektivtrafik för att underlätta medborgarnas liv har infört en ny ansökan. Med applikationen implementerad av Transportdepartementet kan Diyarkarts som används i kollektivtrafik i staden nu fyllas på nätet med ett kredit- eller betalkort. Online fyllningssystem, http://www.diyarbakir.bel.tr/ Android- eller IOS-operativsystem med adress till mobiltelefoner och surfplattor kan laddas ner i mobilapplikationen till Diyarbakir Metropolitan Municipality.

I ett uttalande från Transportdepartementet, "Du kan ange applikationen från din dator eller mobila enheter och ladda din TL online med ditt kreditkort eller betalkort med det 8-siffriga kortnumret på din Diyarkart. Onlinenedladdningar till Diyarkart aktiveras automatiskt inom 10 minuter efter betalning och första gången du använder ditt kort i fordonet. Diyar Card Online TL-transaktioner kan resultera i högst 50 TL Dessutom den detaljerade beskrivningen av påfyllningsprocessen för Metropolitan kommuns webbplats (www.diyarbakir.bel.t är) Kan nås via anges.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar