BTSO 2020 första församlingsmötet hölls

Det första mötesmötet för btsoåret hölls
Det första mötesmötet för btsoåret hölls

Det första församlingsmötet i Bursa Chamber of Commerce and Industry år 2020 hölls. BTSO-ordförande İbrahim Burkay uttalade att TEKNOSAB, som är symbolen för den nya industriella revolutionen, har gått snabbt på fyra år, och sade: "Vi kommer att starta fabriksbyggnad 4 i TEKNOSAB, den första organiserade industriområdet som har etablerats i Bursa under de senaste 20 åren."


BTSO-mötesmötet i januari hölls i kammartjänstbyggnaden. Borgmästare Burkay, som sa att de genomförde hjälpkampanjer för jordbävningen i Malatya och Elazig som Bursa affärsvärld, tackade de företag som stödde kampanjen för deras känslighet.

“VÅRT STÖRSTE GÅNG ÄR VÅR STYRKE I UTLÄNGSHANDEL”

President Burkay sade att ett år där protektionismens politik ökade snabbt på global skala sa att Bursa bevarar sin ekonomiska utveckling trots alla svårigheter.

President Burkay sade att Bursas största fördel är dess utrikeshandelsmakt, ”Bursa tillhandahåller 44% av sin makt i ekonomin från utrikeshandeln. Bursa, som realiserade 15.8 miljarder dollar export förra året, är en stad med 7 miljarder dollar överskott i utrikeshandeln. Vår stad har lyckats öka sin export, om än 1-2 poäng, under en period då utrikeshandeln i världen har minskat. Vår Global Fair Agency, UR-GE och inköpsdelegationsorganisationer, som drivs av vår kammare, bidrar också väsentligt till våra företag med utrikeshandeln. ”

“DEN ENDAST OSB TEKNOSAB DE SENASTE 20 ÅREN”

Observera att 25 miljarder dollar investeringar, 150 tusen arbetstillfällen och 40 miljarder dollar export riktas mot TEKNOSAB, symbolen för den nya industriella revolutionen, underströk president Burkay att arbetena i TEKNOSAB har utvecklats snabbt i fyra år. İbrahim Burkay sa: ”TEKNOSAB fick juridisk personlighet 4. Tilldelningar gjordes under 2016 och dess infrastruktur slutfördes med 2017-2019 procent i slutet av 60. Förhoppningsvis strävar vi efter att starta fabrikskonstruktion 65. TEKNOSAB är den första organiserade industriområdet som har etablerats i Bursa under de senaste 2020 åren. Detta projekt kommer att bidra väsentligt till vår stads avancerade teknikproduktion. "

"TURKIET bilindustri OMVANDLING vilja påskyndat"

Turkiets president Burkay pekar på bilen av tal kommer att bidra till omvandlingen av fordonsindustrin företag fortsatte att tillverkas i Bursa, sade han: "Bursa, har en stark bakgrund inom fordons- och industri. Denna erfarenhet gjorde Bursa till centrum för det inhemska och nationella bilprojektet. Vi vidtar åtgärder för att förverkliga en industriell infrastruktur som är mer benägen för både autonom och robot teknik, särskilt i Bursa, med excellenscentra under taket av BUTEKOM. Inhemska och nationella bilar kommer att ge mervärde till vår stad. Panini framgång i detta projekt, men också för vårt företag i Bursa, Turkiet, som har den mest kraftfulla omvandlare industrin kommer att spela en roll i övergången till ny teknik inom fordonssektorn. Många av våra företag har inlett diskussioner om några nya teknikprodukter från anläggningen, som nu kommer att starta produktionen i Gemlik. Jag tror att detta steg är mycket viktigt för både Bursas och vår branschs framtid. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar