Denizli Ski Center springer till posten med antalet besökare

denizli skidort registrerar antalet besökare
denizli skidort registrerar antalet besökare

Denizli Ski Center, som är en av de mest föredragna platserna för vintersport, går till rekordet med antalet besökare. Nästan 50.000 XNUMX människor besökte centret under den nya säsongen hittills, borgmästare Osman Zolan och hans fru, Berrin Zolan, blev partners för att njuta av medborgarnas vinster.

Denizli Ski Center, som är ett av de viktigaste projekten som genomförs av Denizli Metropolitan Municipality, körs med antalet besökare. Nyligen, en av de mest föredragna platserna för vintersport i Turkiet och 4 var cirka 50 tusen besökare värd genom att välja en Denizli Ski upp till den nya säsongen nu. Turkiets fortsätter att värd medborgare som vill träffa många av stadens som professionella och amatörer skidåkare och snowboardåkare från 7 till 70 anläggningar rymma dem som vill göra med snö. Borgmästare i Denizli Metropolitan Municipality Osman Zolan och hans fru Berrin Zolan besökte också skidorten.

De hade kul med barnen

Borgmästare Osman Zolan och hans fru Berrin Zolan, som är partner för att njuta av medborgarnas vinster, hälsades här med tillgivande shower. Medborgare, som indikerar att de är mycket nöjda med Denizli Ski Center, tackade borgmästaren Zolan som förde orten till staden. Borgmästare Osman Zolan pratade med medborgarna en stund och tryckte på slädarna för barn som glider i släden var scenen med färgglada bilder. Massor av souvenirfoto tagna med medborgarna under besöket Zolan-paret ordförde senare M3-toppmötet. Borgmästare Zolan träffade också de minderåriga som tillhandahöll gratis skidkurser av Denizli Metropolitan Municipality och önskade dem framgång.

denizli skidort registrerar antalet besökare
denizli skidort registrerar antalet besökare

”Vår marina har ett ord om vinterturism artık

Borgmästare Osman Zolan uppgav att de är mycket nöjda med det intensiva intresset för Denizli Ski Center och att anläggningen har kommit långt på kort tid och att de är en av de mest föredragna platserna för vintersport under den senaste perioden. Med betoning på att kristallssnökvaliteten i Denizli Ski Center är i antalet anläggningar i världen, sade borgmästare Zolan: ”Med våra 13 km långa skidspår som tillgodoser alla amatörer och professionella skidåkare, våra mekaniska anläggningar som kan bära 2.500 personer per timme, våra sociala strukturer som uppfyller alla dagliga behov hos våra besökare är inte bara Denizli. vi tjänar våra medborgare från ena sidan. Vi har en mycket trevlig anläggning med dess luft, landningsbanor och alla anläggningar. Intresset för Egeiska öns största skidort ökar dag för dag. Vår marina säger vinterturismen. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar