Lokal billogotyp har tillkännagivits

den inhemska bilens logotyp avslöjades
den inhemska bilens logotyp avslöjades

President Recep Tayyip Erdoğan uppgav att logotypen för den lokala bilen är "tulpan i programmet" Privat med presidenten Kanal i den gemensamma sändningen av Kanal D, CNN Türk.

Turkiets Erdogan ombedd att utvärdera hur bilen ", den första gången de förde vänner denna design, denna design verkligen gav mig en extra spänning. Vi kastade redan 5 babayit med denna beslutsamhet. Dessa 5 babayigit är också viktiga affärsmän i vårt land. Så det här är vad som händer. Det kommer inte att hända om du kommer upp och riva ner det på någon. Tidigare pratade jag med några av våra affärsmän som var i sektorn men jag kunde inte få några resultat. Men den här gången gick dessa 5 babayğit in i detta företag. I det steg som tagits är vår vän, som är VD, en vän som har bevisat sig utomlands. Han känner också till ämnet. Vi har tagit detta steg med dem. ”

Turkiets Erdogan förklarade att bilen har fem olika design, är för närvarande tredje designen dök upp, sade att en stor del av bilens snygg mörkblå färg.

Erdogan, uttrycker att interiören komfort och komfort i bilen, "Jag kan sitta bekvämt trots min höjd, till exempel." Han sa.

På frågan om bilen gjorde hastighet sa Erdogan: ”Hastighetspunkten kan ta avståndet. Mycket bra läge. Förhoppningsvis i slutet av detta år kommer de att ha tagit testet vidare, men 2022 kommer nu att vara fullständiga. Under tiden hoppas jag att vi har slutfört fabriken i Gemlik. Nu har vi hittat fabriken eller något. Vi överlämnar redan honom. Över ett område på en miljon kvadratmeter. Vi ger en plats vid havet i Gemlikte. Eftersom du inte kan göra det permanent när exportpotentialen på denna plats inte är hög. Det kommer att vara exportbaserat. Borde inte detta vara inne? Naturligtvis kommer det att vara det, men om exportinfrastrukturen är bra kommer den både att spara och din bil kommer att få en plats på världsmarknaden nu. ”

Priset på Turkiets Cars

President Erdogan Turkiet om frågan om vad som händer med priset på bilen, "Jag tror att vårt folk kommer att vara i bilen kan ta mobila punkt av tristess utan att alltför lätt, jag hoppas, tror jag. Utan det fungerar inte filosofin om att vinna från versionen. Mycket viktigare under de tidiga perioderna. Men en gång är detta mycket, mycket viktigt. Vi tillverkar nu en elbil. Helt miljömässigt. Detta är fastigheten. En annan dimension är en allvarlig komfort, särskilt i området där både främre och bakre sätena är belägna. Detta är mycket viktigt. Det finns inget ljud, ingenting

President Erdogan, Turkiet påminns om hur viktigt grundforskning att gå framåt i sådana tekniska frågor, fortsatte han:

Bilim Den dagen invigdes vetenskapsforskningscentret, där vi gjorde den presentationen. I vår grundforskning punkten för våra universitet i Turkiet faktiskt hade vi. Dessa dagar, från Mellanöstern, Tekniska universitetet, har Yildiz University allt detta. Andra universitet har också sådana avdelningar. Men nu är det första gången vi gör en skillnad. Detta är varken diesel eller bensin. Det finns en attraktion här. Navigering i den främre konsolen. Nu med navigering, "Vart ska jag eller gå?" Du behöver inte säga. Därifrån kommer kartsystemen att gå in där som de är alla. Efter mjukvaran och så vidare behöver jag inte säga var den var. Det är allt där. Västern tog hand om det. Det är vad vi ska göra. För närvarande är infrastrukturen redan över

Erdogan, bilens logotyp, "tulpan" uttrycks.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar