Den första etappen av Konya Metro kommer att vara mellan NEU och Meram kommun

den första etappen i konya metro kommer att vara mellan neu och meram kommun
den första etappen i konya metro kommer att vara mellan neu och meram kommun

Konya Metropolitan Municipality, anbudet och byggandet av tunnelbaneprojektet kommer att påbörjas på kort tid Metropolitan, Karatay, Meram och Seljuk kommuner informerade rådets medlemmar.


Furkan Kuşdemir, biträdande generalsekreterare för storstadskommunen, och Hasan Görgülü, chef för avdelningen för transportplanering och trafik, som gjorde en presentation om metroprojektet vid kommunmötena i januari, gav information till församlingens medlemmar om vägarna som skulle stängas i hela staden och förvärvet av Konya.

I tunnelbaneprojektet, som är den viktigaste och största offentliga investeringen i Konyas historia, fortsätter arbetena för att etablera den huvudsakliga byggplatsen i området bredvid Sport and Congress Center, som byggdes av Metropolitan Municipality. Tunnelbanans första etapp kommer att vara 10 kilometer mellan Necmettin Erbakan University och Meram Municipality.

Konya Railway System MapJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar