Çiğli kommun glömde inte elever i kallt väder

cigli kommun glömde inte universitetsstudenter i kallt väder
cigli kommun glömde inte universitetsstudenter i kallt väder

Cigli-borgmästaren Utku Gumrukcu, Izmir Katip Celebi universitet under de sista examina för att stödja studenter att möta behovet av transport och distribution av varm soppa beställd.

Çiğli borgmästare Utku Gumrukcu inledde en studie för att säkerställa att studenterna vid Izmir Katip Celebi universitet inte gick ungefär en kilometer från Izkent Egekent-avfarten till campus under de sista examina. Presidenten tillhandahöll också distribution av varm soppa på universitetet under finalen för att värma studenternas inre i kallt väder. Påminner om att de samarbetar med Izmir Katip Çelebi universitet, som är ett av de viktiga universiteten i Izmir, om många ämnen och undertecknade många protokoll tillsammans. Dr. Vi har mycket god kommunikation med Saffet Köse, universitetsadministration och studenter. Vi hänvisar alltid till de akademiska rekommendationerna från vårt universitet i de verk vi gör och vill göra. Som kommun försöker vi dessutom tillgodose behoven hos våra universitet och studenter inom vår myndighet och medel. Just nu är ett av de största problemen avståndet mellan Izban Egekent Station och campus. Vi samarbetar nära Izmir Metropolitan Municipality för att lösa stationsproblemet. Men för tillfället, under de sista examina, lägger vi ringflyg mellan utgången från Izat Egekent Duragi Balatcik grannskapet och campuset för att inte bli förkyld. Vi bär våra studenter i två timmar på morgonen och två timmar på eftermiddagen.

President Gümrükçü: "Varm soppa väckte uppmärksamhet"

Påminde om att de började servera varm soppa för att kyla eleverna med kylningen av vädret, fortsatte President Customs med sina ord på följande sätt: sabah I detta kalla väder värmde våra elever upp på morgonen och se till att de inte försummar att äta frukost under tentamen, vi sa att vi gör varm soppa under finalen. Vår rektor tillät oss att distribuera på campus. Han har en riktigt känslig och omtänksam inställning och jag tackar honom. I dag på morgonen gick jag vid Egekent-stoppet med İzban och gick ombord på studenterna. Vi pratade om dina behov. Jag ville erbjuda dem soppa. Universitetssekreterares generalsekreterare Nurettin Memur och Assoc. Yasin Bulduklu välkomnade oss. Vi erbjöd soppa till våra studenter tillsammans. ”

Tack från eleverna

Izmir Katip Çelebi universitetsstudenter uttryckte sin tillfredsställelse med ringservicen och varm soppservice. Studenterna sa, nedeniyle På grund av våra finaler studerar vi till morgonen. Under dessa dagar när vädret blev väldigt kallt gick vi en kilometer efter Izban-stoppet. Vi var mycket glada över att veta att tjänsten togs i drift från förra veckan. Dessutom värmdes en varm soppa. Vi tackar verkligen Utku borgmästare ”.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar