CHP: s Çakırözer YHT Abonman svarade på lönevandring

chpli cakirozer yht abonnemangsprishöjning reagerade
chpli cakirozer yht abonnemangsprishöjning reagerade

TCDD påstods höja prenumerationsbiljetter för höghastighetståg (YHT). Enligt anklagelserna från Utku Çakırözer från CHP ökade abonnemangsavgifterna för YHT mellan Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya, som användes av studenter och officerare som studerade i Ankara, från 480 TL till 687 tusen.

Utku Çakırözer, CHP Eskişehir Biträdande svarade


Utku Çakırözer, som var en suppleant från Eskişehir CHP, reagerade på vandringen på prenumerationsbiljetter på sociala medier.
“Çakırözer, i sin andel” Hike to High Speed ​​Train biljetter på en vandring. Den 30-dagars prenumeration som de anställda föredrog på linjen Eskişehir-Ankara ökade från 624 lira till 1.687 lira. 5.5 procent till officerens lön, 170 procent till tågbiljetten! Insaf… ”.

CHP: s Cakirozer säger att det inte finns någon TCDD-höjning, men "absolut ingenting hände även om ingenting hände"! Eskişehir-Ankara 624 lira månadsavsnitt var 1687 lira. Ankara-Konya Ankara-Eskişehir-abonnemanget ökade med 170%, Ankara-Polatlı 200%. Ungdomars prenumeration har ökat med 98 procent! ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar