Elproduktion Inc. Generaldirektoratet kommer att köpa en assistentinspektör

elproduktion
elproduktion

Elproduktion Inc. (EÜAŞ) Generaldirektoratens viceinspektör kommer att hålla entréprovet. EÜAŞ kommer att få 200 assistentinspektörer bland 10 kandidater som kommer att fastställas enligt KPSS poängrankning. Ansökningsfristen för denna rekrytering tillkännagavs senast den 03 februari 2020.


Elproduktion Inc. under ministeriet för energi och naturresurser. Ansökningar om examen som ska hållas i Ankara för (EÜAŞ) Generaldirektoratets assistentinspektörs entréprov har börjat tas emot. Ansökningar kan göras till den 3 februari 2020. Kandidater som vill ansöka om rekrytering av sådan personal kan göras personligen från institutionens kontor i Ankara eller per post via adressen i meddelandet.

Kraven för kandidater att ansöka enligt tillkännagivandet i institutionens officiella tidning är följande:

(1) Att ha 2018 eller högre poäng i poängtypen P-2019 från det offentliga personalutvecklingsprovet (KPSS) som genomfördes av ÖSYM 48 eller 80 och att vara bland de första 200 personerna enligt rangordningen genom att börja med den högsta poängen bland de sökande (lika poäng) Om antalet kandidater i den sista raden är mer än en, kommer alla kandidater med denna poäng att bjudas in till den skriftliga tentamen).

(2) Att uppfylla de allmänna villkoren i artikel 657 i tjänstemänslag nr 48.

(3) Att vara under 01 år från och med 01/2020/35 (född 01/01/1985 och senare).

(4) Examensarbete från juridik, politisk information, ekonomi, ekonomi, ekonomi och administrativa vetenskaper vid högskolor som tillhandahåller minst fyra års utbildning eller institutioner för högre utbildning vars likvärdighet har accepterats av rådet för högre utbildning.

(5) Inte förknippas med militärtjänst från och med det skriftliga tentamen för manliga kandidater.

(6) Att inte ha några hälsoproblem som hindrar dem från att utföra sina uppgifter kontinuerligt.
(7) Att inte göra ett serviceåtagande till någon annan institution än EÜAŞ.

(8) Att skicka in de dokument som krävs tillsammans med kandidatformuläret till den adress som anges i avsnittet "II-EXAMPLICATION"

Ansökan plats och tid:

(1) Ansökningar om tentamen kommer att börja den 14/01/2020 och avslutas kl 03:02 den 2020/17.00/XNUMX.

(2) Ansökningarna fylls i genom att fylla i ansökningsformuläret som publicerats på EÜAŞ: s webbplats (www.euas.gov.tr) och andra dokument med nödvändiga handlingar, ”EÜAŞ Generaldirektoratets inspektionsnämnd Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No: 2 / F1 KLMN Blok Kat: 5 Room nr: 515 06520 Balgat-Çankaya / ANKARA ”adress personligen eller per post.

(3) Ansökningar som gjorts efter detta datum, ansökningar som mottagits efter detta datum på grund av förseningar i e-post och ansökningar gjorda med saknade eller ogiltiga dokument kommer inte att beaktas.

Examentresämnen:

Law; a) Konstitution, b) straffrätt (bok 1 i strafflagen) med titeln "Allmänna bestämmelser"; bok 2, kapitel 2, avsnitt 10, "brott mot egendom"; bok 2, kapitel 3, 4 Kapitel "Brott mot allmänhetens förtroende"; kapitel 2, kapitel 4, kapitel 1 "Brott mot den offentliga förvaltningens tillförlitlighet och funktion"), c) Civilrätt (utom familjerätt), ç) Skyldighetsrätt (allmän skyldighet för lag) Avsättningar ”avsnitt, Hyra, service, arbete, säkerhetskontrakt),
d) Handelsrätt ("Inledande" del av handelslagen och 1: a böcker med titeln "Kommersiellt företag" och 3: e titeln "Värdefulla dokument"), e) Affärsrätt.
ekonomi; Ekonomisk teori och politik, pengar, bank, kredit, konjunkturcykel, nationella inkomster, internationella ekonomiska relationer och institutioner, företagskontroll och ekonomisk förvaltning, aktuella ekonomiska problem.
finansiera; Skatteteori och finanspolitik, principer för turkiska skattesystem och lagar, principer för offentliga utgifter och utgiftsfrågor, budget och budgettyper, offentliga skulder.
Bokföring, matematik; a) Allmän redovisning, b) Balansräkningsanalys och tekniker, c) Kommersiell redovisning och statistik.
Främmande språk (ett av engelska, franska, tyska språk).
Examensplats och datum:

(1) Skriftligt prov kommer att hållas av Ankara University Continuing Education Center (ANKÜSEM) i Ankara på lördagen, 07/03/2020, mellan 10:00 - 13.00 (180 minuter) i en enda session. Inga kandidater som kommer till byggnaden efter de första 15 minuterna efter tentamen börjar gå till tentamen.

(2) Den dag, tid och plats där kandidaterna kommer att göra tentamen anges i "kandidatdokumentet".

Examensinformation:

(1) Det finns två steg: ingångs tentamen, skriftlig tentamen och muntlig tentamen.

(2) Skriftlig tentamen kommer att hållas i testmetoden med flera val (5 alternativ) med endast ett korrekt svaralternativ. Fel svar påverkar inte korrekta svar.

(3) De som misslyckas med den skriftliga tentamen kommer inte att bjudas in till den muntliga tentamen.

(4) Full poäng är 100 poäng i skriftliga och muntliga prov.

(5) I den skriftliga tentamen ställs totalt 25 frågor, 125 från varje ämnesgrupp.

(6) För att anses ha lyckats med den skriftliga tentamen får det främmande språket inte vara lägre än 50, vart och ett av betyg som erhållits från andra provgrupper får inte vara lägre än 60 och genomsnittet är under 65. De första 20 kandidaterna som har fått den högsta skriftliga examensresultatet bland de kandidater som anses vara framgångsrika kommer att bjudas in till den muntliga tentamen.

(7) Om det 20: e antalet kandidater är mer än ett på grund av att de har en lika poäng i den skriftliga tentamen, kommer alla kandidater med denna poäng att bjudas in till den muntliga tentamen. För andra är skriftliga tentamen inte kvalificerade.

(8) Skriftliga tentamensresultat och listan över de som ska inbjudas till den muntliga tentamen, http://www.euas.gov.tr Det meddelas från internetadressen. Kandidater som har rätt att delta i den muntliga tentamen får också skriftlig anmälan.

(9) Muntlig tentamen görs från de skriftliga ämnesgrupperna. Vid den muntliga tentamen beaktas också kandidaternas allmänna kunskaper om examensämnen och kandidaternas personliga egenskaper såsom intelligens, överföringshastighet, uttrycksförmåga, attityd och rörelse.

(10) För att anses ha lyckats med den muntliga tentamen får medelspoängen för varje medlem av examensnämnden över 100 hela poäng inte vara lägre än 70 poäng.

(11) Poäng för tentamen; Det beräknas genom att ta genomsnittet av skriftliga och muntliga tentamensbetyg.

(12) Om antalet dem som visar framgång är högre än antalet assistentinspektörer som ska tas (om antalet dem som visar framgång är mer än 10) föredras de som har hög poängprotokoll. Om betygsgivningen för examen är lika, prioriterar den kandidat vars utländska betyg är överlägsen. För andra anses inte examensresultat som ägda rättigheter.

(13) Kandidaterna kommer att lämna in invändningar mot skriftliga tentamen och deras ansökan till ordförandeskapet för inspektionsnämnden inom tre arbetsdagar efter examensdatum. Invändningar som mottagits efter denna period beaktas inte. Invändningar utvärderas inom fem arbetsdagar och meddelas berörda skriftligen. Invändningar mot det skriftliga tentamensresultatet, invändningar från tillkännagivandet av resultaten och muntliga undersökningar görs till ordförandeskapet för inspektionsnämnden senast inom sju dagar efter meddelandet om resultaten. Överklaganden utvärderas av examensutskottet senast 3 dagar och meddelas berörda skriftligen.

(14) Förteckning över kandidater som har godkänt antagningsprovet http://www.euas.gov.tr Det tillkännages på internetadressen och också krävs anmälan till dem.

För detaljer om annons KLICKA HÄRJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar