Lokala bilar introducerade till världen på mässan CES 2020

inhemsk bil introducerad till världen
inhemsk bil introducerad till världen

Turkiets Automobile Enterprise Group (TOGG), den amerikanska inhemska auto Las Vegas på Consumer Electronics Show hålls i (CES) infördes världen till allmänheten.

Enligt de uppgifter som delas av Turkiets Cars Initiatives Linkedin kontogrupp, TOGG VD GurcanTurkoglu Karakas ledarskap att delta i mässan TOGG delegation, "Let Code skapa en ny era av rörlighet (Tillsammans är design'm mobilitets Era Framtidens) deltog i paneldiskussionen.

I sitt tal vid panel TOGG VD för kungen, företrädare för världens ledande rörlighet företag, Turkiet bil och berättade hur rotation av mobilitets ekosystem bilindustrin. Karakas uttalanden lyssnades med stort intresse av gästerna i salen. I uttalanden på TOGG: s Linkedin-konto nämndes inte detaljerna i Karakas uttalanden.

TOGG VD Gürcan Karakaş
TOGG VD Gürcan Karakaş

Om inhemska bilar

Turkiets Automobile Enterprise Group (TOGG) höll karriär lansering den 27 december, SUV och sedanmodeller hade utvecklats genom att införa inhemska auto i Turkiet och världen. SUV-modellen för bilen går till vägarna 2022, bilen kommer att ske i två olika angivna kraftalternativ. Den elektriska drevna SUV i C-segmentet har en räckvidd på 300 kilometer, det andra alternativet för modellen kommer att produceras som fyrhjulsdrift och 500 km specificerades. TOGG, vars fabrik kommer att byggas i Gemlik-distriktet i Bursa, kommer att producera 175 tusen inhemska bilar årligen.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar