Çambaşı Snow Festival börjar på söndag

cambasi snöfestival startar på söndagen
cambasi snöfestival startar på söndagen

I år hålls 15-årsjubileet för Çambaşı Snow Festival, som hölls på Çambaşı Plateau, ett av Ordus favoritturismcentra. Festivalen, som arrangeras regelbundet varje år, börjar på söndag 26 januari 2020, klockan 10.00:XNUMX.

Det kommer att vara en fullständig festival


Den 15: e Snowfestivalen, som arrangeras av Ordu Metropolitan Municipality och Kabadüz Municipality, kommer att vara värd för färgglada bilder med många evenemang som ska hållas. På festivalen kommer det att hållas amatörsnötävlingar och skidtävlingar. Yahya Altun och Yılmaz Kaptan kommer att ge en konsert på festivalen, där Ordu Metropolitan Municipality City Orchestra också kommer att uppträda. Dessutom kommer lokala godsaker att erbjudas medborgarna på monter som öppnas i festivalområdet där olika tävlingar kommer att hållas.

“ALLA VÅRA SYKTNINGSMÖJLARNA INVITERAS TILL VÅR FESTIVAL”

Med uttryck för att Çambaşı Plateau har blivit ett av Ordues turismmärken, sa Ordu Metropolitan kommuns borgmästare, Dr. Mehmet Hilmi Güler, ”Çambaşı Ski Center på 2000 höjd har blivit ett av attraktionens centrum för vinterturism. Som Ordu Metropolitan Municipality arbetar vi intensivt för att uppleva och se skönheten i vår stad mer. Turismen i vår stad är nu 3 månader, inte 12 månader. I det sammanhanget inbjuder jag alla våra medborgare till Çambaşı Snow Festival, som vi kommer att organisera för 15: e gången. ”

Koordinationsmöte hölls

Å andra sidan hölls ett möte under samordning av Ordu Metropolitan kommuns biträdande generalsekreterare Ali Erdal Gülderen och Kabadüz borgmästare Yener Kaya angående den 15: e snöfestivalen Çambaşı. Under mötet diskuterades frågorna om transporten av medborgarna som kommer att delta i festivalen och de studier som ska genomföras på fältet.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar