Bursa Eskişehir Bilecik Development Agency för att anställa entreprenad personal

bursa eskisehir bilecik utvecklingsbyrå
bursa eskisehir bilecik utvecklingsbyrå

Bursa Eskişehir Bilecik Development Agency (BEBKA), som ska anställas i provinserna Bursa, Eskişehir och Bilecik inom ramen för bestämmelserna i artikel 4 i presidentdekretet om organisation av relaterade institutioner och organisationer och andra institutioner och organisationer anslutna till ministerierna nr 200 och personalförordningar för utvecklingsorgan. 6 (sex) experter, 1 (en) internrevisor och 2 (två) supportpersonal.

BEBKA: s huvudkontor ligger i Bursa och det finns Investment Support-kontor i Eskisehir och Bilecik. Byrån fortsätter sin verksamhet i Bursa, Eskişehir och Bilecik. Sökande som lyckas med tentamen kommer att anställas i någon av provinserna i regionen (Bursa, Eskişehir, Bilecik). (Internrevisor kommer att anställas i Bursa-provinsen, där byråns huvudkontor är beläget.)

EXEMENS SCHEMA

TILLÄMPNINGSDATUM 03/02/2020 – 14/02/2020
MEDDELANDE FÖR MUNTLIGT EXAM 21/02/2020
ANVÄNDNINGSPLATS https://sinavbasvuru.sanayi.gov.tr
MEDDELANDE PLATS FÖR MEDDELANDE OCH EXAMENTRESULTAT http://www.bebka.org.tr/

* Byrån har auktoritet att ändra och ombestämma examensansökan som beskrivs ovan genom att publicera det på webbplatsen av någon anledning.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar