Buca Metro Anbudsmeddelande Tillkännagav till världen

buca tunnelbaneanbudsmeddelande tillkännagavs till världen
buca tunnelbaneanbudsmeddelande tillkännagavs till världen

Det allmänna anbudsmeddelandet av Üçyol - Buca Metro-projektet, känt som den största investeringen i İzmir-historien, publicerades på webbplatsen för Europeiska banken för återuppbyggnad och utveckling. I det internationella anbudet begärs anbud och planeringen börjar påbörjas under andra halvåret i år.

Üçyol - Buca Metro-projekt tillkännagavs i går på webbplatsen för Europeiska banken för återuppbyggnad och utveckling (EBRD). Allmän reklam gör att alla företag i världen kan vara medvetna om projektet och förbereda sig för anbudet.

I följande process kommer ett separat anbud att hållas inom sex månader för att få buden och det vinnande företaget kommer att fastställas. Byggandet planeras påbörjas under andra halvåret i år. EBRD undertecknade ett 80 miljoner euro finansieringsavtal med Izmir Metropolitan Municipality i december förra året.

Den största investeringen i Izmir historia

Üçyol - Buca Metro kommer att vara det största investeringsprojektet i Izmir historia. Izmir Metropolitan Municipality kommer att genomföra projektet med sina egna medel. Längden på linjen, som öppnas med djup tunnelteknik, kommer att nå 13,5 kilometer. Börjar med Üçyol och består av 11 stationer, Zafertepe, Bozyaka, General Asım Gündüz, Şirinyer, Buca kommun, slaktare, Hasanağa Garden, Dokuz Eylül University, Buca Koop och Çamlıkule stationer kommer att äga rum.

Tunnelbanan mellan Buca Metro, F. Altay-Bornova och Üçyol Station; İZBAN-linjen möts på Şirinyer Station. En av de viktigaste funktionerna i detta projekt är tunnelbana tunnelbana utan förare ..

Workshop och underhållsbyggnad kommer också att byggas

Inom projektets omfattning kommer också en underhållsverkstad och lagerbyggnad med en stängd yta på 80 tusen kvadratmeter att byggas. I byggnaden med två våningar kommer den nedre våningen att användas som övernattning och övre våningen som fordonsunderhåll och reparationsgolv. På övervåningen finns också administrativa kontor och personalområden.

Klicka här för att se bulletin Klicka här.

Karta över Buca Metro
Karta över Buca Metro

Karta över Izmir Buca Metro


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar